North Video – 27 divů světa – disk 3

North Video pokračuje v sobotu 18. prosince 2010 v cyklu 27 divů světa, disk 3 bude ke koupi opět za 69,- Kč. Fascinující výprava za poznáním a dobrodružstvím.   

Poznejte s námi fascinující svět přírody, která si mnohá tajemství dosud žárlivě střeží. Vydejte se s námi na nevšední výpravu za poznáním a pokusme se společně pochopit některé ze zdánlivě nevysvětlitelných divů světa v jedinečném dokumentu, jehož 27 kapitol vám nabízíme na 9 DVD.

 

Království hadů 

Na světě žijí tvorové, ze kterých nám tuhne krev v žilách, ale přesto nás fascinují. Pohybují se bez končetin, křídel nebo ploutví. Primitivní národy je dodnes uctívají jako mocné démony. Odložme předsudky a vstupme do jejich království.

Závod o život 

V parku Serengeti v Tanzanii žijí miliony divokých zvířat. Tento ráj na zemi je už čtvrt století domovem vášnivého dokumentaristy, jehož kamera zachytila četné okamžiky velkolepých životních triumfů, ale i krutých tragédií. Takový je zkrátka život v divočině.

Příběhy hrobky 

Starověké Théby byly po tisíc let hlavním sídlem egyptských faraonů a patřily k největším městům na světě. Dodnes jsou dějištěm neobyčejných archeologických příběhů. Jedním z nich je objev ztracené hrobky známé pod označením KV5./50. 

Zadní strana obálky 

Žánr: Dokument

Rok vzniku: 1990

Původní název: World of Discovery 

Společnost: 

Údaje o DVD:

Délka: cca 150 minut

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné 

Obraz: barevný 4:3

Bonus: