Intersonic – Napoleon a jeho lásky 4

InterSonic pokračuje v sérii 5 DVD televizního seriálu a v úterý 21. prosince 2010 vychází Napoleon a jeho lásky – 4. DVD za 69,- Kč. Ženy v životě geniálního vojevůdce.

Napoleonův život byl poznamenán nejen bitvami a politikou, ale i pestrým milostným životem, který provázely mnohé aféry. Krátké a bouřlivé, ale i intenzivní a dlouhotrvající.

Nyní můžeme nahlédnout do zákulisí Napoleonova milostného života a vtahů. Mezi jeho milenky patřily herečky, operní pěvkyně, či polská šlechtična…

Dvěma ženám se dostalo nejvyššího historického významu – Josephine a Maria Luisa se staly Napoleonovými zákonitými manželkami.

Obal uvádí další dvě epizody:

 

 

 

 

Maria Luisa 

 

 

 

 

Louise 

Zadní strana obálky 

Žánr: Biografický / Drama / Historický / Válečný

Země původu: Velká Británie

Rok vzniku: 1974

Délka: 106 minut (51:26 + 50:45)  

Původní název: Napoleon & Love

Režie: Reginald Collin

Scénář: Philip Mackie

Produkce: Reginald Collin, Lloyd Shirley

Hudba: Robert Sharples

Kostýmy: Martin Baugh, Diane Thurley

Společnost: Thames Television

Hrají: Ian Holm (Napoleon), Billie Whitelaw (Josephine-Rose), Wendy Allnutt (Madame Tallienová), Maxine Audley (Madame Permonová), Peter Bowles (kapitán Murat), Edward de Souza (Joseph Bonaparte), Karen Dotrice (Desiree), Ronald Goodale (Hatter), Lorna Heilbron (Julie), Jason James (Tailor), T. P. McKenna (Barras), Christopher Neame (kapitán Junot), Brian Ralph (Barrasův sluha), Ian Trigger (Raguideau), Tony Anholt (kapitán Charles), David Calder (Marmont), Robert East (Muiron), Jonathan Elsom (Arnault), Janet Key (Louise Compoint), Jay Neill (Hamelin), a další

Menu DVD 

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

 

Zvukové stopy 

 

Obraz: barevný 4:3

Bonus: upoutávky na další tituly na začátku DVD