Filmag horor – Zúčtování: Armageddon

Asylum forever a přejmenovávání filmů taky. Filmag ve středu 29. prosince 2010 posílá za 59,- Kč v ediční řadě Horor na pulty Zúčtování: Armageddon. Katastrofický thriller ukazuje Zemi na pokraji zkázy.

Apokalypsa se naplňuje, Zeměkoule čelí jedné katastrofě za druhou, burzy jsou na pokraji zhroucení. Vypadá to, že svět lidí nevyhnutelně směřuje ke svému zániku.

Politici z celého světa se snaží čelit krizi sjednocením všech národů. Počáteční úspěch však brzy střídá globální konflikt, který ještě více urychluje pád lidstva. Na pozadí těchto katastrofických událostí se odehrává příběh novinářky, jejíž dcera byla za záhadných okolností unesena. Statečnou ženu přivedou stopy až do Izraele. Podaří se jí v zemi, která se ocitla na pokraji zkázy, nalézt to nejmilovanější, co má?

Doma nic, imdb.com 26 procent: Napsat něco o ději je velmi těžké, protože to žádný nemá. A kdo nezná Bibli a její líčení posledních dnů lidstva, nepochopí vůbec nic. Nestojí to ani za ten dolar a čtvrt ve výprodeji.

Zadní strana obálky 

Žánr: Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 2009

Délka: 89 minut

Původní název: Countdown: Jerusalem

Světová premiéra: 1. ledna 2005 – USA

Režie: A. F. Silver

Scénář: David Michael Latt, Jose Prendes

Produkce: Paul Bales, Rachel Goldenberg, David Michael Latt, David Rimawi

Hudba: Joseph Trapanese

Kamera: Adam Silver

Střih: Brian Brinkman, Bobby K. Richardson

Kostýmy: Jennifer L. Beck

Společnost: The Asylum / Faith Films / The Global Asylum

Natáčeno: Mrtvé moře, Izrael / Elysian Park, Los Angeles, Kalifornie, USA / Jerusalem, Izrael / Los Angeles, Kalifornie, USA

Hrají: Kim Little (Allison), Clint Browning (Joseph), G. Russell Reynolds (Itzhak), Mark Hengst (Mark Thompson), Audrey Latt (Mary), April Wade (Cindy), Spencer Scott (John Cosgrove), Vivian „Vivi" Brunstein (Adi), Danae Nason (Tina), Matt Mercer (Lavi), Cameron Cash (Abraham), Dean Kreyling (detektiv Strand), Jose Prendes (agent Malcolm Grant), Matthew Farhat (Gianni), Alexander Hatzidiakos (Romano), Domiziano Arcangeli (jednooký), Meredith Louise Thomas (hlasatelka), Amol Shah (Yahveh), Emilio Roso (Aram), Yair Lehman (Hanifa), Aviad Har-Zion (Elijah), Lior Vago (Enoch), Faygal Tawil (taxikář), Norma Rivera (žena na ulici), Scott Wheeler (Charlie), Jonathan Nation (muž v koupelně), Ben Brugger (muž v hotelu), Rose Anselmo (hotelový poslíček), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,78:1)

Bonus: