North Video – Letem světem 3. DVD – Rajské ostrovy v modři oceánu

Cestopisná série Letem světem vydavatelství North Video bude pokračovat až ve čtvrtek 29. září 2011 třetím diskem Rajské ostrovy v modři oceánu ve slim plastové krabičce za 69,- Kč. Fascinující výpravy za vůní exotiky. Tentokrát Guadeloupe, Martinik, Nová Kaledonie a Bora Bora.  

Trasa dnešního vyhlídkového letu na palubě malého letadla míří k ostrovům, které si právem vysloužily přezdívku „rajské“. Je pro ně typická divoká příroda, pohádkově bílé pláže, korálové útesy a laguny s křišťálovou vodou.

 

Obrazovka z DVD

 

Obrazovka z DVD

 

Obrazovka z DVD

 

Obrazovka z DVD

 

Obrazovka z DVD 

 

Společně budeme obdivovat například deštný prales a geotermální továrnu na Guadeloupe nebo „květinový ostrov“ Martinik se stále doutnající sopkou. Navštívíme Novou Kaledonii, kde nahlédneme do pestrobarevného podmořského světa, nedotčeného člověkem, a zasníme se na Reunionu, na kterém panuje věčné léto. V Polynésii navštívíme Bora Bora, ostrov obklopený korálovými útesy, přistaneme na Tahiti, nezapomeneme na hornaté souostroví Markézy ani na perlové farmy na Tuamotech. I dnes nás čekají úchvatné pohledy „z ptačí perspektivy“, které slibují nádherný cestovatelský zážitek. 

Menu DVD 

Údaje o DVD:

Výběr epizody 

Délka: 60 minut (57:01)  

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné  

 

Zvukové stopy

 

Obraz: barevný 16:9  

Bonus: Z naší nabídky, Pro děti