Filmexport Home Video – Pekelnej závod

Už zase animované sci-fi, už zase mizerné skóre v databázích… Filmexport Home Video má v plánu ve středu 2. listopadu 2011 za 99,- Kč DVD Pekelnej závod. Když už nemáte co ztratit, je pro vás vítězství vším.

Blíží se vesmírný závod Star Car a ničím nespoutaný nováček Trance Caldron z týmu Země se chce blýsknout před svými soupeři. Jakmile ovšem zjistí, že jejich úhlavní soupeř, tým z Tagmalie, se chystá svrhnout mírovou vládu Aliance, prestižní mistrovství vesmírných plavidel se promění ve smrtelně nebezpečnou kosmickou honičku, při níž osud celého vesmíru visí na vlásku. Trance, jeho závodní stroj i jeho tým musejí zajít až za hranici svých možností. V závodě dobra a zla je totiž vítězství vším.

 

Pouhých 42 procent na imdb.com, na csfd.cz bez hodnocení: Ve své podstatě vykradená a nafouklá závodní část Star Wars, a to dokonce včetně designu postav, ke všemu v dost ubohé animaci. Proti tomu pár spokojených: Vynikající akční příběh nejen pro děti plný napětí, skvělá grafika, úžasné dialogy a velmi prsaté ženy!

Žánr: Akční / Animovaný / Sci-fi

Země původu: USA

Rok vzniku: 2006

Délka: 99 minut

Původní název: Race

Režie: Robert Brousseau, Scott Heming

Scénář: Rhonda Smiley, Kevin O’Donnell, Robert Brousseau

Produkce: Andy Boron, Robert Brousseau, Rico Ortiz, Rhonda Smiley

Hudba: Eric Allaman

Střih: James Hereth

Společnost: Hyper Image

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9

Bonus: žádný