North Video – Oggy a švábi 17 – Hrátky s časem

North Video v sobotu 3. prosince 2011 nabídne další nové díly seriálu Oggy a švábi 17 – Hrátky s časem za 69,- Kč. Kreslený seriál o velkém, přívětivém a lenošivém kocourovi jménem Oggy a jeho boji se třemi škodolibými šváby.

Francouzský kreslený  komediální seriál vypráví akční a vtipný životní příběh kocoura Oggyho a jeho tří sousedů Joeya, Dee Dee a Marky – vynalézavých a nespokojených poťouchlíků se zvláštním citem pro humor. Pro tyhle vykutálené šváby je opravdovým potěšením otrávit poklidný život mírumilovného kocoura. Jako v každém dobrém komiksu všechno nakonec dobře dopadne a Oggy přežije ve zdraví… Ale jen do další epizody. Také jedenáct nových příběhů kocourka Oggyho jistě potěší malé i velké diváky.

 

Někdy se Oggymu zdá, že se čas točí jako stará gramofonová deska, co pořád hraje tu samou monotónní písničku: ráno do koupelny, ohřát mléko na sporáku, cestou k televizi juknout do ledničky a vybrat si nějaký ten pamlsek… Rána jsou si podobná jako vejce vejci. Nebude to tím, že se čas zastavil a neustále se vrací na počátek? Vypadá to, že si opět někdo hrál se strojem času, a Oggy si usmyslel, že pachatele všeho toho zmatku brzy odhalí!  

Epizody na disku: 

 

Virtuální výprava

Živá hra

Odporná sněhová můra

Slunce léčí

Cesta balonem

Oggy a kouzelné koště

TV mánie

Písečný sendvič

Pozor, lešení!

Hrátky s časem

Kufřík plný peněz

Zadní strana 

Žánr: Dětský / Animovaný

Země původu: Francie / Kanada

Rok vzniku: 1998 – 2008

Délka: 88 minut (11 x 8)

Původní název: Oggy Et Les Cafards

Režie: Olivier Jean Marie

Produkce: Marc Du Pontavice

Hudba: Hervé Lavandier, Hugues Le Bars

Společnost: Xilam Animation / France 3 / Gaumont International / Saban International

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 beze slov

Titulky: žádné

Obraz: barevný 4:3

Bonus: žádný