Intersonic – Svět podle Mallory

Další titul InterSonicu v klasické DVD krabičce se jmenuje Svět podle Mallory a vychází v sobotu 17. prosince 2011 za 145,- Kč. Ti tři se potkali, aby si mohli pomoci.

Doug jede na služební cestu do New Orleans. Je rád, že změní prostředí a na chvíli si odpočine od své manželky Lois. Od té doby, co jim zemřela dcera, nedokážou najít společné zájmy a naopak se sami sobě více vzdalují. Doug si vyrazí večer na skleničku do klubu a při té příležitosti se seznámí s mladou prostitutkou Mallory. Prostořeká a upřímná Mallory rozdmýchá stereotypní život staršího muže. Svým osobitým kouzlem a nadhledem dokáže v Dougovi zažehnout jiskru a znovu objevit chuť do života. Pomůže Mallory nešťastnému páru opět najít ztracenou lásku?

 

V roli Mallory zazářila hvězda ze série Twilight sága – Kristen Stewart a na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýc Tony Scott jako producenti.

Na imdb.com 70 procent, na csfd.cz 74 procent: Precizně natočené a emocemi nabité komorní drama o neveselých osudech.

Zadní strana 

Žánr: Drama

Země původu: Velká Británie / USA

Rok vzniku: 2010

Délka: 110 minut

Původní název: Welcome to the Rileys

Světová premiéra: 23. ledna 2010 – USA (Sundance Film Festival)

Režie: Jake Scott

Scénář: Ken Hixon

Produkce: Giovanni Agnelli, Garrett Basch, Scott Bloom, Michael Costigan, Ken Hixon, Maresa Pullman, Malcolm Reeve, Ridley Scott, Tony Scott, Bergen Swanson, Steven Zaillian

Hudba: Marc Streitenfeld

Kamera: Christopher Soos

Střih: Nicolas Gaster

Kostýmy: Kim Bowen

Společnost: Samuel Goldwyn Films / Destination Films / Scott Free Productions / Argonaut Pictures / Film Rites

Natáčeno: Jefferson, Louisiana, USA / Mandeville, Louisiana, USA / New Orleans, Louisiana, USA

Hrají: James Gandolfini (Douglas Lloyd ‚Doug‘ Riley), Kristen Stewart (Allison alias Mallory), Melissa Leo (Lois Rileyová), Joe Chrest (Jerry), Ally Sheedy (Harriet), Tiffany Coty (Tara), Eisa Davis (Vivian), Lance E. Nichols (Hamilton ‚Ham‘ Watkins), Peggy Walton-Walker (Brenda), Sharon Landry (Sharon), Kathy Lamkin (Charlene), Kerry Cahill (servírka), Ken Hixon (Danny), Elliott Grey (Randy), David Jensen (Ed), Greg Di Leo (Ernie), Deneen Tyler (parkovací služba), Lara Grice (prodavačka), Jack Moore (Roger), George Eaton (recepční), James Holbrook (řidič), Chriss Kutruff (Jay-Jay), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital anglicky, česky, maďarsky

Titulky: česky, maďarsky

Obraz: barevný 16:9 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: