Magic Box – Na vlásku

Dalším nečekaným titulem společnosti Magic Box je v pondělí 28. května 2012 jubilejní padesátá animovaná pohádka studia Disney s jejich desátou princeznou Na vlásku za 199,- Kč.

Vydejte se na úžasnou pohádkovou výpravu!

Filmové studio DISNEY dodalo zajímavou novou zápletku jednomu z nejbáječnějších příběhů, jaké se kdy na světě vyprávěly. Celá vaše rodina bude napětím viset na jediném vlásku a netrpělivě sledovat, jak se to všechno vyvine.

Na vlásku je animovaná hudební komedie plná efektů a dobrodružství o dívce, která má kouzelné vlasy zlaté barvy dlouhé víc než 70 stop. Princezna Locika je unesena z hradu svých rodičů již jako dítě a zamčena v tajné věži a touží po dobrodružství. Nyní je ve věku teenagera s bujnou fantazií a odhodlá se s pomocí temperamentního bandity provést velký husarský kousek.

Flynn, nejpohlednější i nejhledanější lupič celého království, se schová v tajemné věži, kde uvidí něco, co určitě nečekal. Právě v této věži totiž bydlí Locika, mladá dívka plná života, která má nevídanou zbraň – kouzelné blonďaté vlasy.

Tahle podivná dvojice vyrazí na úžasnou cestu plnou nečekaných hrdinů, legrace a napětí. Prozrazení královského původu Lociky ale visí na vlásku a její únosce je jim v patách.

Na imdb.com 78 procent, na csfd.cz 84 procent: Svěží, hravé, roztomilé, dojemné, ironické, vtipné.

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Pohádka / Hudební / Komedie / Rodinný / Romantický

Země původu: USA

Rok vzniku: 2010

Délka: 96 minut

Původní název: Tangled

Světová premiéra: 24. listopadu 2010 – USA / Kanada

Kinopremiéra v ČR: 27. ledna 2011

Režie: Nathan Greno, Byron Howard

Námět: Jacob Grimm, Wilhelm Grimm

Scénář: Dan Fogelman

Produkce: Roy Conli, Glen Keane, John Lasseter, Aimee Scribner

Hudba: Alan Menken

Střih: Tim Mertens

Společnost: Walt Disney Animation Studios / Walt Disney Pictures

Hlasy v původním znění: Mandy Moore (Rapunzel – Locika), Zachary Levi (Flynn Rider – Flynn Rychlík), Donna Murphy (mamá Gothel), Ron Perlman (Stabbington Brother – bratr Přerazil), M. C. Gainey /kapitán stráží), Jeffrey Tambor (nosatý zloděj), Brad Garrett (zloděj s hákem místo ruky), Paul F. Tompkins (malý zloděj), Richard Kiel (Vlad), Delaney Rose Stein (mladá Rapunzel – Locika), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, slovensky

Titulky: anglicky, česky, slovensky

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,78:1)

Bonus: Původní začátky s pohádkovou knížkou, Odpočet k 50. animovanému filmu, Videoklip Terezy Kerndlové: Chci jen to, co chci