Špidla Data Processing – Šťávomat – Zmutovaná farma útočí (PC hra)

Je tu další čtvrtek lichého týdne, tudíž 19. července 2012 nebude chybět v nabídce další premiérová počítačová hra společnosti Špidla Data Processing, tentokrát bude v edici Hráčův ráj za 59,- Kč ke koupi střílečka Šťávomat – Zmutovaná farma útočí.

Každý farmář chce vypěstovat kukuřičné klasy o velikosti dospělého muže, dýně vážící přes jeden metrák, okurky o délce dva metry. Mně se to podařilo. Stačilo použít speciální postřik a přes noc mi na zahrádce vyrostlo ovoce a zelenina gigantických rozměrů.

Tento velkolepý objev měl však jednu malou vadu. Všechny chemicky ošetřené plodiny se probudily k životu a začaly mě ohrožovat na životě. Chtě nechtě jem proto musel letos sklízet svou úrodu s puškou v ruce.

Vydejte se na lov agresivního ovoce i zákeřné zeleniny!

 

– Roztomilá střílečka vhodná i pro děti

– Trefuj obživlou zeleninu

– Vylepšuj své zbraně

– Ubraň sebe i svou farmu!

ZÁBAVNÁ POČÍTAČOVÁ HRA NEJEN PRO DĚTI

Chtěl jsem pouze trochu pomoci své rodinné biofarmě. Rozhodl jsem se vyzkoušet extra účinný chemický postřik, který testovala nedaleká výzkumná laboratoř. Zázračná esence měla urychlit růst všech rostlin a zaručit mi tento rok bohatší úrodu. Efekt byl skutečně znát. Již po pár hodinách se velikost zemědělských plodin téměř zdvojnásobila. Štěstím celý bez sebe jsem tehdy ulehal do své postele a snil o tom, jak se ze mě brzy stane milionář.

Druhý den mě však čekalo nemilé překvapení. Kukuřičné klasy, dýně, okurky a další zemědělské plodiny přes noc ožily a začaly útočit na vše živé! Neváhal jsem ani vteřinu. Popadl jsem svou zaprášenou kulovnici po dědečkovi a šel jsem si ulovit svou letošní sklizeň, která pobíhala po okolí a útočila na každého, kdo se jí připletl do cesty.

 

Požadavky: Windows XP / Vista / 7, procesor 1,4 GHz a vyšší, 512 MB RAM, DirectX, 200 MB volného místa na disku. Doporučena je myš a zvuková karta.

Zadní strana