ABCD Video – Nejkrásnější místa světa 98 – Ekvádor a Galapágy

Ve středu 12. prosince 2012 vychází další díl sběratelské edice cestopisných filmů, kterou vydává ABCD video. Za 49,- Kč bude v prodeji disk Nejkrásnější místa světa 98 – Ekvádor a Galapágy

Ekvádor je nejmenší se zmí, kterými prochází pohoří Kordiller. Činná sopka Pichincha se tyčí nad hlavním městem Quitem. Stanete se svědky oslav San Juana. Vyhaslý vulkn Cayambe (5790 mú, sopka Antisana (5701 m) a nejvyšší aktivní sopka na světě Cotopaxi (5900 m) vzbudí váš respekt. Nejvyšší vrchol Ekvádoru – spoka Chimorazo (6310 m) se vynořuje z mystického oparu And. Na úpatí činné sopky Togurahua se začíná rozprostírat Amazonie se svými dětšnými pralesy, která pokrývá 50% území Ekvádoru. Ve filmu uvidíte nejvýznamnější archeologická naleziště Ingapirca, města Cuenca, Baňos, Guayaquil i majestátní pobřeží Pacifiku. Sopečné souosroví Galapágy vás uvítá svou unikátní faunou a gigantickými želvami.

Kapitoly na disku:

01. Ekvádor

02. Quito

03. Jezero San Pablo

04. Otavalo

05. Amazonie

06. Cuenca

07. Guayaquil

08. Galapágy

Další informace o Ekvádoru získáte po vložení disku do DVD mechaniky vašeho PC, který automaticky spustí multimediální přílohu DVD.

Zadní strana 

Údaje o DVD:

Délka: 53 minut + 25 minut bonusy

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL 4:3

Bonus: ukázky z filmů ABCD video na DVD