Magic Box – Zamilovaná kolekce: Návrh + Pod toskánským sluncem + Holka na roztrhání

Druhá valetýnská kolekce, kterou nabídne Magic Box ve středu 13. února 2013 v trafikách za 299,- Kč, je na to obráceně než ta první – ke koupi z ní byl zatím jen jeden film, ty další dva jsou na pultě premiérově. Další 3disková sběratelská edice nese název Zamilovaná kolekce: Návrh + Pod toskánským sluncem + Holka na roztrhání.

Trojice filmů je následující:

Návrh

(The Proposal) – 2009

Romantická komedie a překvapivý hit světových kin je určená hlavně těm, kteří mají rádi jiskření mezi hlavními hrdiny a dobrou zábavu. Margaret s tváří Sandry Bullock je moderní žena, která je plně oddána svému náročnému zaměstnání – je knižní redaktorkou. Zná svou cenu a od svých podřízených očekává stejně dobrou práci jako od sebe. Jenže čert nikdy nespí a i Margaret se dostane do úzkých. Končí jí americké vízum a čeká na návrat do Kanady. Vymyslí proto plán. Oznámí zásnuby se svým nic netušícím kolegou Andrewem (Ryan Reynolds) a odjede s ním za jeho rodiči na Aljašku. Rodiče musí přesvědčit o své opravdové lásce a k tomu přelstít i neodbytného imigračního úředníka, který slídí kolem.

Pod toskánským sluncem

(Under the Tuscan Sun) – 2003

Studio, které natočilo film Holka na roztrhání, vám představuje další romantickou komedii POD TOSKÁNSKÝM SLUNCEM s Diane Lane v hlavní roli. Frances Mayes (Lane), čerstvě rozvedená spisovatelka ze San Franciska, dostane od své přítelkyně nabídku strávit deset dní v Toskánsku. Je tím trochu zaskočena a příležitost nepřijímá s nadšením. Přesto nakonec sebere všechnu svou odvahu a vyrazí na cestu. Toskánsko ji natolik okouzlí, že se rozhodne koupit zchátralou vilu. Začíná dobrodružství, které změní její život a naplní ho neočekávaným překvapením, přátelstvím a láskou. Film, který byl natočen v půvabné krajině italského Toskánska, zdobí také výjimečné výkony herců. Nejen proto si tento film určitě zamilujete.

Holka na roztrhání

(Sweet Home Alabama) – 2002

Melanie Carmichael (Reese Witherspoon) je úspěšná a kultivovaná vycházející hvězda newyorské módní scény. Když se s ní zasnoubí nejžádanější svobodný muž ve městě, zdá se, že všechno běží jako na drátkách. Pro Melanii to ale není příběh z pohádky. Má zvláštní minulost, jejíž součástí je i Jake (Josh Lucas), který žije na venkově, vzal si ji na střední škole a odmítá rozvod. Melanie musí vyřešit problém s Jackem a pár dalších strašáků z mládí, proto odjíždí do Alabamy. Místo, kde se narodila, ji ale zasáhne do srdce a vyvolá otázku, zda to, co hledá, není právě to, co chce opustit.