Magic Box – Mickey nás baví 3 + 4 (2 DVD)

Další obří dvojbalení (disky jsou umístěny „nad sebou“) dorazí na pulty ve středu 29. května 2013, kdy se v trafikách objeví společností Magic Box za 199,- Kč nachystané společné balení 2 DVD Mickey nás baví 3 + 4. Nejvtipnější animované pohádky, jak je neznáte! Dvojnásobná zábava!

Opět tu máme popis jednotlivých disků:

Mickey nás baví! – disk 3.

Původní název: Mickey Have a Laugh Vol 3

Rok vzniku: 2009

Žánr: Pohádka, Dětský, Animovaný

Délka: 65 minut

Země původu: USA

Právě když jste si mysleli, že si budete moci od smíchu na chvilku odpočinout, jsou zpět! Mickey a jeho kamarádi vás baví!

Vydejte se na moře plné legrace, kam Mickey, Goofy a Donald vyráží na velryby… a končí v pěkné bryndě a to doslova! Budete řvát smíchy nad tím, jak Pluta pronásleduje mrzutý sysel, který Minnie zničí zahrádku. Pak se uvolníte, když si Goofy zajde na golf, ale… BUUUUM! z klidné hry je rázem zábavné dobrodružství. Kromě skvělých animovaných příběhů v nově upravené verzi, budete mít také příležitost si prohlédnout nový Re-Micks – videoklip k písni „I Gotta Feeling“ od Black Eyed Peas plný bláznivých scén z grotesek. Uvidíte nový rozměr klasické komedie, budete slzet smíchy a zpívat si při tom. Pohodlně se usaďte a nechte se bavit diskem Mickey nás baví! 3

Epizody:

1. Donald kuchařem

2. Jak se hraje baseball

3. Opožděný příchod na schůzku

4. Pluto a sysel

5. Velrybáři

Zvukové formáty: česky DD 2.0 / anglicky DD 2.0

Titulky: české, anglické

Obrazové formáty: 4:3 (1,33:1)

Mickey nás baví! – disk 4.

Původní název: Mickey Have a Laugh Vol! 4

Rok vzniku: 2009

Žánr: Pohádka, Dětský, Animovaný

Délka: 63 minut

Země původu: USA

Mysleli jste, že si na chvilku vydechnete? To jste na omylu! Mickey a jeho kamarádi jsou totiž zpátky a s nimi i spousta legrace na DVD Mickey nás baví! 4

Bavte se spolu s Mickeym a Plutem, kteří se kvůli bláznivému bumerangu a obrovskému pštrosovi dostanou na výpravě do divočiny do pěkné kaše. Zatancujte si s Kačerem Donaldem, když se jeho taneční večírek u krbu promění ve slušnou melu. A nakonec se povozte na vlnách smíchu při sledování pokusů nešiky Goofyho, který se marně snaží surfovat a – bác – jenom při tom dostane surfem do hlavy.

Kromě nově upravených neuvěřitelných animovaných příběhů na DVD najdete i skvělé Re-Micksy, sled bláznivých klipů na hitovku „Play My Music“ od Jonas Brothers. Nově okořeněná klasická komedie vás zaručeně pobaví! DVD Mickey nás baví! 4 je až po okraj naplněné zábavou, při jeho sledování se budete smát od ucha k uchu!

Epizody:

1. Dovolená na Havaji

2. Škola plavání

3. Mickey v Austrálii

4. Překvapení pro Pluta

5. Houkačka

Zvukové formáty: česky DD 2.0 / anglicky DD 2.0

Titulky: české, anglické

Obrazové formáty: barevný 4:3 (1,33:1)

Náhled zadní strany z webu PNS