Magic Box – Doktorka Plyšáková: Ordinace pro mazlíčky

Společnost Magic Box v neděli 20. března 2016 nabídne v trafikách další výběr epizod z líhně Disney Junior, za 199,- Kč bude ke koupi DVD Doktorka Plyšáková: Ordinace pro mazlíčky. Její nová práce vás bude bavit!

Vítejte na nové klinice doktorky Plyšákové! Ne všechny hračky umějí mluvit, a tak je někdy pro doktorku Plyšákovou nesnadné zjistit, co je vlastně trápí a jak jim pomoci – zkrátka, je to jako u opravdového veterináře.

Podívejte se s námi, jak doktorka Plyšáková zjistila, co trápí pejska Findu, že nemůže aportovat, jak rozmotala roztomilá kůzlátka farmáře Macka, jak si osvojila roztomilého mazlíčka a ještě mnohem víc. Téměř dvě hodiny zábavy s písničkami – to je perfektní návod jak ukázat dětem radost spojenou s péčí o domácí mazlíčky a jak se postarat o to, aby byli šťastní a zdraví.

Epizody:

1. FIDO APORT

2. O TŘECH KŮZLÁTKÁCH

3. NEJLEPŠÍ PŘÍTEL DRAKA

4. PLÝŠA A DROBEK

5. U VETERINÁŘE

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Dětský

Země původu: USA / Irsko

Rok vzniku: 2015

Délka: 116 minut

Původní název: Doc McStuffins: A Little Cuddle Goes A Long Way

Světová premiéra: 23. března 2012 – USA / Velká Británie

Režie: Norton Virgien, Maria Estrada

Scénář: Chris Nee, Noelle Wright, Sascha Paladino, Kent Redeker, Sharon Soboil, Corey Powell, Michael Rabb, Bradley Zweig, Carin Greenberg Baker

Produkce: Gillian Higgins, Cathal Gaffney, Chris Nee, Theresa Meyer, Darragh O´Connell

Hudba: Stuart Kollmorgen

Kamera: Richard Keane

Střih: Seamus O’Toole, Alan Moran

Společnost: Brown Bag Films

Hlasy v původním znění: Kiara Muhammad (Doc McStuffinsová), Lara Jill Miller (Lambie), Jaden Betts (Donny McStuffins), Robbie Rist (Stuffy), Loretta Devine (Hallie), Caitlin Carmichael (Alma), Jess Harnell (Chilly), Kylee Anderson (Emmie), a další…

V českém znění: Marika Šoposká (Doký), Jana Zenahlíková (Vlnka), Libor Terš (Plýša), Regina Řandová (Hallie), Tomáš Juřička (Mrázek), Jakub Němčok (Donny)

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: anglicky pro neslyšící

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,78:1)

Bonus: žádný