Špidla Data Processing – Zelené město (PC hra)

Podle webu vydavatele v pátek 3. ledna 2014 dorazí do trafik první letošní novinka společnosti Špidla Data Processing strategická hra Zelené město. V edici Hráčův ráj bude ke koupi za 59,90 Kč.

Nekonečné parky. Čistý vzduch. Zeleň všude, kam se podíváš. Tak si pamatujete své rodné městečko. Časy se ale mění. Vše se změnilo k nepoznání. Všude samá špína, odpadky a nebezpečné zplodiny. Vy však jistě nehodláte jen tak nečinně přihlížet. Vezměte budoucnost svého města do svých rukou. Proměňte jej zpět na ráj na zemi.

– postavte vlastní ráj na Zemi 

– zábava zaručena

 

Stala jste se starostkou Zeleného města. Vyrůstala jste zde již od mala. Pamatujete si  na dobu, kdy to bývalo rozkvetlé město plné zeleně a čistoty. To je však nenávratně pryč. Nyní se odsud obyvatelé houfně stěhují. Všude je to samá špína a nepořádek. Pusťte se společně do obnovy kdysi krásného města!

Proměňte krůček po krůčku každou zaneřáděnou čtvrť v ekologicky čistou oblast. V každé úrovni vás čeká jiný úkol. Stavte nová a opravujte starší obydlí, demolujte nepohodlné stavby. Vydělávejte na pronájmu činžovních domů a z utržených peněz zrenovujte zanedbané parky. Vybudujte svépomocí luxusní vily, To vše musíte stihnout pekelně rychle. Dříve, než vám vyprší časový limit. Jednejte  rychle a čiňte správná rozhodnutí. A možná se dočkáte i bonusové úrovně! Pusťte se do práce, starostko!

 

Vhodné pro děti – neobsahuje násilí

celá hra v češtině

Zadní strana