KaB Music – Někdo tam dole mě má rád

KaB Music a edici Ráj DVD máme spojeny především s vydáváním seriálů pro televizní pamětníky. Občas se výjimka našla, ale v pátek 3. dubna 2009 nás čeká nezvyklé vytržení ze zvyklostí, film Někdo tam dole mě má rád za 49,- Kč, honosící se titulem „nejkrvavější český film v historii". A dostupné trailery vám vskutku zacákají monitor zevnitř na červeno.

Pomsta přichází z pekla. Silně věřící Oto přijde následkem přepadení o možnost pohybu, je upoután na vozík a jediným způsobem komunikace s okolím jsou jeho oči. Jeho žena to těžce snáší, hledá útěchu v alkoholu a náručích bezpočtu „kolemjdoucích."

Když ale dojde k tomu, že se Oto stane nemohoucím svědkem znásilnění a vraždy své ženy i dcery, prosí v duchu Boha o odplatu. Ten se však neozývá. Oto se tedy obrátí na druhou stranu. Za pomocí zástupce strany temna vykoná nelítostnou krvavou pomstu a zároveň poznává nejtemnější stránky lidské duše…

Faustovský hororový příběh s notnou dávkou brutálního postmoderního násilí, ve kterém hrdiná svádí boj nejen s vrahy své rodiny, ale i sám se sebou.

Pokud stále nevíte, na čem jste, pak tady nebo tady.

Žánr: Horor

Země původu: Česká republika

Rok vzniku: 2008

Délka: 120 minut

Režie: Roman Vojkůvka

Scénář: Roman Vojkůvka

Produkce: Roman Vojkůvka

Hudba: Robert Jíša

Kamera: Ondřej Vavříček

Masky: Pavel Vaněk

Společnost: Scumfilms

Hrají: Martin Frajt, Bára Mottlová, Andrea Civáňová, Miroslav Přívětivý, Jiří Chromečka, Justin Diaz, Karin Ševčíková, Miloš Kopřiva, Jan Machů, Michal Sochup, Simona Zetíková, Martina Geryková, Roman Vojkůvka, Pavel Ladislav Kroka, Lucie Mrázková, Pavel Tománek

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9

Bonus: trailer