Filmexport Home Video – Tajemství skvělého sexu 1

Již bezpočtukrát bylo třeba konstatovat, že některá témata se vracejí jako bumerang. A tak zatímco North Videu vystačila Škola sexu na rovných 30 DVD, Filmexport Home Video od středy 2. února 2011 začne nabízet pětidílnou kolekci. DVD s názvem Tajemství skvělého sexu 1 – Orgasmus a další skvělé prožitky bude v digipackovém balení ke koupi za 99,- Kč.

Orgasmus je nejintenzivnější a nejpříjemnější pocit, který můžete sdílet se svým partnerem. Naučte se, jak potěšit svého milence novým způsobem. Sdílejte s ním hlubší intimitu a opravdové potěšení. Na sedmi dvojicích vám ukážeme sílu intenzivního orgasmu a delikátnost orální rozkoše, kterou můžete prožívat i vy. Respektovaná klinická psycholožka a pedagožka, Dr. Lori Buckleyová, vám poskytne odborné rady, které vám pomohou ve vás probudit vášeň a vzrušení a díky nimž navážete nové, intimnější spojení s partnerem. Užijte si svět sexuálních rozkoší, které leží na špičce vašeho jazyka! Ukážeme vám techniky a dovednosti, se kterými ohromíte partnera a stanete se dokonalým milencem. Všechny vaše otázky budou zodpovězeny a vy si budete moci plně užívat všech slastí, které milování přináší! Zapojte svádění a předehru do vašeho milování!

Snad lze pouze konstatovat, že zatímco v předchozím konkurenčním cyklu bylo pokaždé přes cca 60 minut včetně občasných bonusů za 49,- Kč, nyní je cca 40 minut za 99,- Kč. A to je ten pokrok.

Žánr: Dokument

Země původu: USA

Rok vzniku: 2010

Původní název: Secrets of great sex

Délka: 45 minut

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný 4:3

Bonus: žádný