EMI – Holki – Zkus zapomenout (CD)

V pátek 11. února 2011 se svou troškou do mlýna přichází tentokrát i vydavatelství EMI, i když by možná bylo lepší se řídit názvem nabízeného alba. Za 60,- Kč je na pultech "comebackové" album Holki – Zkus zapomenout

Po pěti (podle jiných po šesti) letech se v roce 2009 vrátila nejslavnější česká dívčí skupina HOLKI. Vydala nové studiové album Zkus zapomenout.

Skupina Holki vznikla dna základě konkursu, který uspořádal hudebník a producent Peter Fider v roce 1999, ve složení Kateřina Brzobohatá, Nikola Šobichová, Klára Kolomazníková a Radana Labajová. Traduje se, že když dívky zazpívaly čtyřhlasně Killing Me Softly, Peter Fider prý údivem oněměl, ale pak řekl: "Tak vás beru." Holki studovaly na Ježkově a státní konzervatoři. Po skvělém startu s debutovým albem S láskou vydaném v roce 1999 následovalo dalších šest komerčně velmi úspěšných alb a jedno klipové DVD, vyprodané sály a davy fanoušků. Po vydání alba Pohádkový příběh se rozešly, aby se věnovaly sólovým projektům.

Připomněly se výběrem nazvaném opět Pohádkový příběh s novou písní Že tě mám, který se prodával ve vysokém nákladu, podobně jako reedice jejich DVD. Za dobu své existence prodala skupina HOLKI celkem 460.000 hudebních nosičů.

 

Holki se nevrátily v kompletní sestavě, ale pouze ve třech, bez Kláry Kolomazníkové, která se rozhodla, že se už k projektu Holki nechce vracet.

 

Album premiérově vyšlo 6. 11. 2009 a bylo na něm 10 nových písní ve stylu rock, pop, r&b a taneční muziky.

Na pulty se nyní dostává speciální Valentýnská edice, doplněná megamixem největších hitů.  

01. Říkej dál

02. Když spíš

03. Zkus zapomenout

04. Dej nám čas

05. Nechci tě zpátky

06. Možná jen Ty

07. Dáma noci

08. Ještě neklesám

09. Naše láska bloudí

10. Jako hvězdy 

 

Bonus:

 

11. Megamix