Bontonfilm – Okresní přebor 1

Propojení Bontonfilmu s Novou přes společného vlastníka začíná nést své plody, TV seriály se přesouvají na DVD a ty se přesouvají do trafik. V neděli 6. listopadu 2011 vychází Okresní přebor – 1. DVD za 99,- Kč.

Komediální seriál z prostředí venkovského fotbalového mužstva, který mapuje jednu fotbalovou sezónu fotbalového klubu SK Houslice.

Disk obsahuje 4 díly:

1) Pohřeb

Zemře starý trenér oddílu Josef Hnátek. V klubu se musí vyřešit dvě velmi ošemetné záležitosti. Kdo bude nový trenér a jak se vypořádat s Hnátkovým přáním, aby jeho popel byl rozsypán po hřišti.

2) Nábor

Jeden z hráčů se nečekaně zraní při sekání hřiště. Bohužel za něj neexistuje náhrada. Nový trenér Jirka Luňák má totiž k následujícímu utkání pouze deset hráčů a fotbal se hraje v jedenácti. Funkcionáři klubu se rozhodnou udělat malý lokální skauting. Přehlídka místních talentů udiví je i nás.

3) Fanynka

Při trénincích a na zápasech se začne pravidelně objevovat dívka Ilonka, kterou začnou časem fotbalisté považovat za svou skalní fanynku. Díky její přítomnosti tým Slavoje přestane bodovat, což rozčiluje celé vedení oddílu. Pravidelné fanynky ale nebude tak jednoduché se zbavit, nehledě na to, že Ilonka chystá hráčům malé překvapení.

4) Jesle

Nejlepší hráč Slavoje Houslice, Jarda Kužel, již dlouhou dobu nehraje. Trápí ho ošklivé noční můry a on se díky tomu vyhýbá fotbalu i svým kamarádům. Klubový lékař Adolf Větvička se Jardovi snaží pomoci s jeho trápením a s návratem na hřiště opravdu netradičními metodami, ale nakonec je jeho snaha úspěšná.

Žánr: Komedie / Sportovní / TV seriál

Země původu: Česká republika

Rok vzniku: 2010

Délka: 4 x 27 minut

Režie: Jan Prušinovský, Jakub Kohák

Scénář: Jan Prušinovský, Petr Kolečko

Produkce: Jan Maxa, Ondřej Zima

Hudba: Vratislav Kydlíček

Kamera: Petr Bednář, Aleš Blábolil

Střih: Otakar Šenovský, Lukáš Opatrný

Kostýmy: Ivan Stekla

Architekt: Jan Vlček

Zvuk: Matěj Matuška, Michal Čech

Společnost: Evolution Films / TV Nova

Natáčeno: Lochovice, Česká republika / Komárov, Česká republika

Účinkují: Ondřej Vetchý (Jirka Luňák), Luděk Sobota (Václav Orel), David Novotný (Jarda Kužel), Leoš Noha (Adolf Větvička), Pavel Kikinčuk (Ludvík Hovorka), Pavel Nečas (Luboš Matějka), Jaroslava Pokorná (Antonie Hnátková), Ladislav Hampl (Jarmil Hubáček), Tatiana Vilhelmová (Ilona), Jakub Kohák (Kája Vachopulos), Lukáš Langmajer (Tonda Nádeník), Marika Procházková (Kuželová), Alena Mihulová (Luňáková), Václav Kopta (autobusák Krob), Jan Václavík (Václavík, stánkař a "pingl"), Ivan Trojan (Bohumír Zenkl), Jiří Macht (fotbalista ÚFA Újezd), David Ployhar (fotbalista ÚFA Újezd), Mikuláš Křen (fotbalista ÚFA Újezd), René Brejla (fotbalista ÚFA Újezd), Jiří Čadek (fotbalista ÚFA Újezd), Michal Berka (fotbalista ÚFA Újezd), Jan Prušinovský (fotbalista ÚFA Újezd – brankář), Slávek Horák (fotbalista ÚFA Újezd), Jarmil Škvrna (Řepa), Petr Růžička, Jiří Petrís, Petr Franěk, Hynek Čermák, Petra Hobzová, Petr Nárožný, Michal Pavlata, Jana Pidrmanová, Barbora Poláková, Ivan Trojan, Ladislav Županič, a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: česky pro neslyšící

Obraz: barevný PAL 16:9

Bonus: