Vapet vás baví – Neviditelný útočník

 

Sváteční zmatky v kalendáři zřejmě způsobily změnu pravidelného režimu a tak údajně Vapet vydá až v pátek 9. května 2008 film Neviditelný útočník, což je titul, spadající do obvyklého termínu pro edici Vapet vás baví. Jde o další akční snímek s Michaelem Dudikoffem v roli zachránce světa, Ameriky a přilehlého vesmíru. Ke koupi za 42,- Kč.

 

 

Nekompromisní hrdina zachraňuje zemi před teroristy. 

 

Americké vojenské letectvo testuje prototyp nové stíhačky, která je neviditelná nejen pro radary, ale i pro lidské oko a satelity. Jenže letoun ukradne ziskuchtivý odpadlík a dodá ho libyjské vojenské teroristické organizaci, která chce za cenu milionů životů ovládnout svět. Americké letectvo do akce povolává svého nejlepšího pilota. Hrdina s americkou vlajkou na srdci se záhy ocitá na nepřátelském libanonském území, kde musí navzdory zástupům nepřátel zachránit svého uvězněného parťáka, navrátit ukradenou stíhačku do správných rukou a během toho mimochodem zachránit Evropu od hrozivého teroristického útoku, vlastnoručně zlikvidovat teroristickou organizaci, pomoci libyjskému hnutí odporu a získat si srdce tamní pohledné disidentky. Pro kohokoli jiného by to byl nemožný úkol, ale pro Micaela Dudikoffa je to jen další obyčejný den. 

 

No, když nic, tak jsem kvůli tomuhle filmu objevil zajímavý web. A v roce 2007 nabízel tento titul Filmhouse…

 

Žánr: Drama / Akční

Země původu: USA

Rok vzniku: 1998

Délka: 89 minut

Původní název: Black Thunder

Režie: Rick Jacobson

Scénář: William C. Martell

Produkce: Ashok Amritraj, Roger Corman, Jerry P. Jacobs, Andrew Stevens

Hudba: David Wurst, Eric Wurst

Kamera: Michael G. Wojciechowski

Střih: Michael Kuge

Kostýmy: Marissa Borsetto, Cynthia Hart

Společnost: Royal Oaks Entertainment Inc.

Natáčeno: Santa Clarita, Kalifornie, USA

Hrají: Marcus Aurelius (Hinkle), Catherine Bell (Lisa), Michael Cavanaugh (Barnes), Michael Dudikoff (Vince), Frederic Forrest (admirál), John Furey (Moore), Landon Hall (Eileen), Gary Hudson (Jannick), John Lafayette (Demuth), Robert Madrid (Stone), Robert Miranda (Rojar), Richard Norton (Rather), Dean Scofield (kapitán Jones), Sonny Surowiec (Alias), Marc Vahanian (radista), Nancy Valen (Mela), John Patrick White (Winston), a další

 

Údaje o DVD: 

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: žádný