Lidové noviny – Angličtina Extra – videokurz pro začátečníky i pokročilé (4 DVD)

V úterý 28. června 2011 máme na pultech nostalgickou připomínku zašlých časů. S logem Lidových novin a společnosti LANGMaster je v prodeji komplet 4 DVD, která se objevovala v prodeji v roce 2008. Za 99,- Kč je možno zakoupit balíček Angličtina Extra – videokurz pro začátečníky i pokročilé

4 DVD – 8 hodin videa – 40 hodin výuky – pro DVD přehrávač a PC

Jedinečný komplet od společnosti Channel 4. originální moderní kurz dělaný zábavnou a vtipnou formou.

Každá ze 20 epizod je doplněna o tři typy interaktivních cvičení, která se skládají u ozvučených kontextových otázek.

Každá epizoda je navíc doplněna o slovníček nových slov, která v ní byla použita. Každé z těchto slovíček je přeloženo do češtiny a namluveno rodilým mluvčím.

A pro připomenutí – seriál vysílala (a vysílá) ČT:

Tento komediální seriál angličtiny je určen mírně pokročilým či věčným začátečníkům. Na humorných situacích si můžete dokázat, že konverzační angličtině rozumíte. O zápletky a gagy nebude nouze. Vždyť kamarádky, které si spolu najaly byt, jsou každá jiná, povahou i vzhledem. Jejich soused je člověk také velmi nekonvenční a do toho přijíždí návštěva – mladík až z Jižní Ameriky, který má zprvu velké problémy – a to nejen s angličtinou.

A poslední připomínka – jde o "vykuchanou" verzi, celý kurz má totiž 30 lekcí, což znamená, že onen "jedinečný komplet" je pouze dvěmi třetinami. 

Angličtina EXTR@ 1 

Angličtina EXTR@ 2

Angličtina EXTR@ 3

Angličtina EXTR@ 4

Zadní strana