Sport – Vlci

 

Sport se zřejmě shlédl v tématu a tak po předchozích vlkodlacích má být v sobotu 16. srpna 2008 k dispozici další titul s názvem Vlci, opět za 44,- Kč. Žijí mezi námi a loví nás.

Dvě znepřátelené smečky vlkodlaků zápasí o dvanáctiletého chlapce, jehož život je osudově spjat s jejich budoucností. Jedni jej chtějí zabít, druzí zachránit. Jeho matka musí zjistit, proč je její syn uprostřed tohoto konfliktu, dříve, než vyprší čas. Bitva na život a na smrt začíná v akčním hororu, plném napětí a dokonalých triků!

Údajně jde o využití legendy kmene Navaho, podle které má třináctiletý chlapec ukončit prokletí rodu vlkodlaků a je tak klíčem k jejich budoucnosti. Chlapec Timothy je míšenec a všichni jeho příbuzní skrývají tajemství jeho krevní linie před ním i jeho lidskou matkou Rachel. Pár dní před jeho narozeninami si ho však osud najde.

A opět hlas diváků:

Nikdy jsem neviděla nic tak urážejícího vlkodlaky jako je tento film!

Spolu s romantickou zrůdností Krev jako čokoláda představují Skinwalkers naprostou skázu kdysi skvělého subžánru.

Tím, že tady nic nenapíšu, udělám pro zájemce o tento film největší službu. Bylo by to totiž zbytečné, stejně jako koukat na tento film.

A komu to nestačí, tak ať si v odkazu na MovieZone klikne na hodnocení DVD.

Žánr: Horor / Akční / Thriller
Země původu: USA
Rok vzniku: 2006
Délka: 110 min. (podle obalu DVD jen 89 minut)
Světová premiéra: 22. května 2006 – Francie (Cannes Film Festival)
Původní název: Skinwalkers
Režie: James Isaac
Scénář: James DeMonaco, Todd Harthan, James Roday
Produkce: Dennis Berardi, Don Carmody, Brian J. Gilbert, Robert Kulzer
Hudba: Andrew Lockington
Kamera: David A. Armstrong, Adam Kane
Společnost: Skinwalkers DCP Inc., Red Moon Films Inc., Constantin Film Produktion
Natáčeno: Creemore, Ontario, Kanada / Hamilton, Ontario, Kanada / Rockwood Conservation Area, Ontario, Kanada /Toronto, Ontario, Kanada

Hrají: Jason Behr (Varek), Elias Koteas (Jonas), Rhona Mitra (Rachel), Kim Coates (Zo), Natassia Malthe (Sonja), Matthew Knight (Timothy), Sarah Carter (Katherine), Tom Jackson (Will), Rogue Johnston (Grenier), Barbara Gordon (Nana), Shawn Roberts (Adam), Lyriq Bent (Doak), Christine Brubaker (Justine), Roman Podhora (Raplh), Wayne Ward (manžel Justiny), Scott Anderson (Courtney), a další

Údaje o DVD: (vydavatel Hollywood Classic Entertainment):
Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky
Titulky: česky
Obraz: PAL 16:9
Bonus: upoutávka