Sport – Happy Tree Friends 1

 

V sobotu 7. března 2009 se prostřednictvím Sportu dostává na trh další kultovní animák, nazvaný Happy Tree Friends. Krev stříká na všechny strany a zvířátka jsou na šrot. Cena prvního DVD bude 49,- Kč.

 

Popravdě musím se přiznat, že tento typ sadistických orgií moc nemusím. Zřejmě v sobě nedokážu nalézt ten správný nadhled. Zvířátka mám rád a tvrdím, že kdo nemá rád zvířátka, nemá rád ani lidi. Ale soudě podle různých ohlasů na internetu, zvláště pubertální mládež si v tomto druhu zábavy libuje. Každému, co jeho jest. Ty zvířátka jsou moc roztomilá, ale hlavní náplní krátkých příběhů je popis toho, jak přicházejí o ůzné části těla a v bolestech trpí při nepříjemných úrazech. Což mi připadne poněkud samoúčelné. Hlavně nedoporučuji, aby si toto DVD kupovali ochránci zvířat. Mohlo by jim přivodit trvalou újmu. Ale kdo má rád oči na špagátku a části tělíček v tratolištích krve, ať si to užije.

 

Roztomilí, přítulní a děěěsně špatní. Toto DVD Happy Tree Friends 1 obsazuje prvních devět zvráceností seriálu. A k tomu bonusy, které jste ještě nemohli nikde vidět. Nedoporučujeme slabým srdíčkům, takže pošlete děti do postýlky a užijte si šťastný blázinec, který Vám Happy Tree Friends naservírují s celou parádou.

 

 

DVD obsahuje 9 epizod:

 

01. Horská dráha

02. Cesta ke slávě

03. Drtič odpadků

04. Velká párty

05. Pohybem ke zdraví

06. Zpřetrhaná pouta

07. Psí život

08. Práce všeho druhu

09. Podívej, to nadělení!