Popron – Příběhy ze života Alžběty, kněžny Čachtické

Od 1. září 2008 se na novinových stáncích a v prodejnách periodického tisku objeví DVD Příběhy ze života Alžběty, kněžny Čachtické od Popronu. Cena 149,- Kč.

Netradiční pohled na legendu o Čachtické paní natočený v Čechách! Koupele v krvi mladých dívek, železná panna, kruté hrátky v zámeckých komnatách i sklepeních…

Filmový příběh plný nejen drastických ale i odvážných erotických záběrů z mučírny Alžběty Čachtické přináší hororově laděná verze pověsti o krvavé uherské šlechtičně.

V prvním příběhu Alžběta krutě potrestá lest své sestřenice Nory. Kněžna se koupe v krvi mladých urozených dívek, aby zůstala věčně mladá i krásná a dívky má dodat právě Nora. Ta však unese skupinu prostých vesničanek a za svou proradnost zaplatí životem.

Zpracování legendy o Alžbětě Bathoryové z produkce firmy North American Pictures proslavené akčními a erotickými snímky natočenými v Čechách a s českými herci (Peklo v řetězech 2, Temné zpovědi). I tentokrát vznikl film o Čachtické paní v českých exteriérech a účinkuje v něm několik obnažených českých modelek v rolích obětí legendární krvavé šlechtičny.

Země původu: Kanada, Česko

Rok vzniku: 2008

Žánr: Horor, erotický

Originální název: Blood Countess

Režie: Lloyd A. Simandl

Námět: Lloyd A. Simandl

Scénář: Chris Hyde

Produkce: Anne Wallace

Kamera: John Smith

Střih: Daniela Kay

Kostýmy: Lenka Koutková

Masky: Michaela Kaplanova

Hrají: Andrea Němcová, Sabina Barne, Lenka Drásová, Dana Koppová, Deny Moor, Dominika Jandlová, Adéla Ostrodická, Markéta Kudrejová, Eliška Mašková, Lucie Vitoslavská, Naďa Viněcká, Kristina Uhrinová, Jana Janeková, Lenka Krajíčková, Michaela Fichtnerová, Zuzana Švubová, Micheala Dufková, Stanislav Veselý, Jiří Holec

Údaje o DVD:

Délka: 67 minut

Zvuk: česky Dolby Digital 2.0 (Stereo)

Obraz: barevný, PAL, 16:9

Titulky: žádné

Bonusy: fotogalerie; trailer

Regiony: ALL

Přístupnost: 18

Baleno v klasickych DVD boxech