Soutěž o šperky Swarovski!

S internetovým obchodem e-favour.cz jsme pro vás připravili soutěž, ve které hned tři z vás mohou získat krásné šperky a udělat tak radost buď sobě nebo svým blízkým. Stačí odpovědět na jednoduché otázky – hrajte s námi!

Výhry do soutěže přináší:

www.e-favour.cz


E-favour.cz Vám představuje impozantní kolekce šperků s unikátním kamenem Swarovski. Tyto neobyčejné kolekce prezentují eleganci a styl, které dokáží vyzdvihnout půvab a smyslnost každé ženy. Kámen Swarovski patří mezi nejoblíbenější šperky na celém světě a je žádaný u všech věkových skupin. Swarovski křišťál je výrazem originality, smyslnosti, osobnosti i jemnosti.

V nabídce najdete i další pozoruhodné šperky a doplňky, jako jsou luxusní ocelové magnetické náramky, hematitové magnetické šperky v kombinaci s tradiční bižuterií, klasickou tradiční bižuterii, pouzdra na mobil pro dámy či luxusní hedvábné kravaty.



Soutěžní otázky:

1) Jsou v nabídce internetového shopu e-favour magnetické šperky?

2) Při jaké ceně nákupu získáte poštovné a balné zdarma?

3) Budou výhry dodávány v dárkové krabičce?

Odpovědi na otázky naleznete na stránkách e-favour.cz.



Své odpovědi na soutěžní otázky vyplňte spolu se svým jménem a adresou do formuláře níže nejpozději do 20 hod. 16. listopadu 2008.

Zúčastnit se mohou čtenáři s korespondenční adresou v ČR, každý soutěžící se však může v dané soutěži zúčastnit pouze jednou.


{artforms formid=4}
Výherci soutěže:
Josef Raba – Plzeň
Martin Průcha -Most
Lucie Buriánková – Varnsdorf
Výhercům gratulujeme!