Mirax – Lassie – Velké dobrodružství

Mirax rozšířil ve středu 4. února 2009 nabídku neočekávaným titulem Lassie – Velké dobrodružství za 39,- Kč. Pokud jsme tedy před nedávnem měli možnost seznámit se s jedním přeslavnýn psím hrdinou, pak nyní máme možnost seznámit se naopak s postavou, kterou ztvárnilo bezpočet psů.

Lassie a její pán Timmy se dostanou do nesnází, když je uvolněný vzdušný balón odnese ve větru až nad kanadské pustiny. Díky Timmyho zručnosti šťastně přistanou, ale obklopuje je nekonečný les.

 

Musejí společně bojovat proti silám přírody a proti všem nástrahám, které je potkají. Timmy si naštěstí poradí v každé situaci, zhotoví pro Lassie nápoj z lesního ovoce, bez zápalek rozdělá oheň, vyrobí rybářský prut a dokonce i vor. Při dlouhém bloudění lesem si navzájem pomáhají a doufají, že se jim brzy podaří najít cestu domů.

Žánr: Rodinný / Drama / Dobrodružný

Země původu: USA

Rok vzniku: 1963

Délka: dle netu 73 minut, dle obalu asi 99 minut

Původní název: Lassie’s Great Adventure

Režie: William Beaudine

Scénář: Maria Little, Sumner Arthur Long, Monroe Manning, Charles O’Neal

Produkce: Robert Golden, Bonita Granville

Kamera: Eddie Fitzgerald

Společnost: Wrather Productions

 

 

Hrají: June Lockhart (Ruth Martin), Hugh Reilly (Paul Martin ), Jon Provost (Timmy Martin), Robert Howard (seržant Sprague), Will J. White (konstábl MacDonald), Richard Kiel (Chinook Pete), Walter Stocker (John Stanley), Walter Kelley (operátor kontrolní věže), Patrick Waltz (pilot), Leo Needham (Ranger Henty), a další 

Lokalizace nabídky 

Menu DVD 

 

Údaje o DVD:

Volba kapitol 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, maďarsky, rumunsky

Titulky: žádné

Nastavení zvukové stopy 

Obraz: barevný PAL DVD9 4:3

Bonus: označit jako bonus interaktivní menu?, Upoutávky (v české nabídce MuMuHug – 0:46 min., Mrňousci – 0:30 min.), v maďarštině navíc např. Nyúl Péter és Barátai, A Második Évad Már Megvásárolható! Winx Club 2.

{mosimage}