Špidla Data Processing – Medvěd Míša: Zakletý hrad

 

S medvědem Míšou se ve čtvrtek 26. března 2009 nesetkáváme poprvé: v minulosti vyšly již například tyto tituly: Medvěd Míša: Ostrovy pokladů, Restaurace Medvěda Míši nebo Medvěd Míša – Nová dobrodružství. Míša je zkrátka hvězda a tak nyní přichází v edici Počítačová herna na řadu Medvěd Míša – Zakletý hrad. Cena 49,- Kč.  

 

NEJNOVĚJŠÍ HRA S MEDVĚDEM MÍŠOU!

Medvěd Míša: Zakletý hrad

Zakletý hrad? Plný pokladů a tajemství? Tak do toho jdu!", řekl si ša poté, co se ve zprávách doslechl o zakletém hradě, kterému ještě nepřišel na kloub žádný hledač pokladů

Míša si sbalil svůj krumpáč a brašnu a vydal se vstříc zbrusu novému dobrodružství. Na cestě musí Míša sesbírat všechny šperky i ostatní cennosti, které se dostanou pod jeho tlapky, a přitom se vyhnout potměšilým šaškům, zlotřilým žalářníkům, krvelačným upírům a mnoha dalším! Ale nebojte se – i když je ša medvěd, bude to psina!

Medvěd ša: zakletý hrad je logická arkáda, ve které budete šplhat po žebřících, kopat tunely a používat různé předměty, abyste sesbírali poklady a vyhnuli se pastem či nepřátelům. Protože medvědi rádi zůstávají tlapkami pevně na zemi, ve hře není žádné skákání, ale i tak budete muset ukázat velkou dávku duševních schopností, abyste vyřešili jak sesbírat všechny cennosti v každé úrovni a přitom se udržet naživu.

Jestliže se vám líbily předchozí hry s medvědem šou, Zakletý hrad si zamilujete!

Ve hře vás čeká…

85 zábavných úrovní

• tři krásné herní světy

• neomezený herní čas

• medvěd ša :)