Vapet 2007/01 – Charleston, Jeptiška, Nekonečná pařba

V lednové nadílce vydavatelství Vapet najdeme jednu akční komedii s Budem Spencerem, jeden horror a další komedie o nepovedeném mejdanu. To jsou filmy Charleston, Jeptiška a Nekonečná pařba, které se objevují v lednu na stáncích s tiskem.

NEKONEČNÁ PAŘBA

Jack a jeho kámoš Travis pořádají doma velkou pařbu. Ráno je probudí telefon Jackovi rodiče se vrací z dovolené dřív a Jack je má už za 3 hodiny vyzvednout na letišti. To by ještě nebyl takový problém. Stačí se trochu probrat z kocoviny a uklidit. Horší je, že kluci zjistí, že jeden jejich kamarád je… no ano, mrtvý! Ale copak mají čas dát věci do pořádku, když pořád někdo zvoní u dveří? Dvě nadržené holky, úchylný strejda, homosexuál, prostitutka… Zkrátka blázinec v pěkně bláznivé komedii!

HRAJÍ: JAY MICHAEL, FERGUSON JOSH, BLAKE HOPE, RILEY CHRISTINE, LAKIN ED BEGLEY, JR. NICHOLAS DOWNS, RENÉE ESTEVEZ
PRODUKCE: BILL FERGUSON
KAMERA: OLIVIER DONOHUE
HUDBA: JEFF CARDONI
SCÉNÁŘ: JOEY VELAZQUEZ, WADE WARREN
REŽIE: JOSEPH A. PINEDA

Jazyk: Česky DD 5.1, Anglicky DD 5.1
Titulky: české
Délka: 77 minut
Formát: DVD 5
Bonusy: Ze zákulisí
Žánr: komedie
Originální název: Going Down


JEPTIŠKA

Šest žen spojuje hrozné tajemství z doby, kdy byly chovankami internátní školy, ve které pevnou rukou vládla jeptiška Ursula. Když Ursula zjistila, že jedna z nich, patnáctiletá Mary, čeká dítě s místním knězem, rozhodla se ji očistit od hříchu. Maryiny kamarádky byly svědky jeptiščiny krutosti a kamarádce pomohly. Od té doby už jeptišku nikdo neviděl a škola byla zavřena… O mnoho let později je Mary brutálně zavražděna. A nejen ona. I další bývalé chovanky školy za záhadných okolností umírají. Ostatní jsou nuceny se opět spojit a společně s Eve, dcerou Mary, a jejími přáteli nalézt příčinu vražd. Vše nasvědčuje tomu, že Ursula se vrátila, aby se pomstila těm, které jí ublížily…

HRAJÍ: ANITA BRIEM, BELÉN BLANCO, CRISTINA PIAGET, MANU FULLOLA, ALISTAIR FREELAND, TETÉ DELGADO, ORIANA BONET, PAULINA GÁLVEZPRODUKCE, JULIO FERNÁNDEZ, BRIAN YUZNA
KAMERA: DAVID CARRETERO
HUDBA: ZACARÍAS M. DE LA RIVA, LUC SUÁREZ
SPECIÁLNÍ EFEKTY: ADOLFO VILA, DAVID MARTÍ, MONTSE RIBÉ
KOSTÝMY: GLO` RIA VIGUER
SCÉNÁŘ: MANU DIEZ
REŽIE: LUIS DE LA MADRID

Žánr: horror
Originální název: La Monja
Zvuk: Česky DD 5.1, Anglicky DD 5.1
Titulky: české
Délka: 98 minut
Formát: DVD 9
Bonusy: Trailer, tv spot, film o filmu, z natáčení

CHARLESTON

Banda neškodných podfukářů se vesele živí malými podvůdky na ctihodných spoluobčanech. Jednoho dne se však rozhodnou pro megapodfuk. Pro jeho uskutečnění potřebují mozek celé akce, a tím má být Charleston (Bud Spencer). Ten souhlasí a celý ten šílený podnik nazve dvojitým saltem mortale. Jde o to, vypálit rybník americkému mafiánovi (James Coco), který se snaží potopit svůj ztrátový parník (takové malé plovoucí Las Vegas), na který má uzavřenou vysokou pojistku. To se mu ale nedaří, a proto se svým právníkem vymyslí podfuk na potenciálního kupce, který by jim měl stoprocentně vyjít! To ale netuší, že tím šťastným zákazníkem je sám Charleston, který své dvojité salto mortale hodlá zvládnout s naprostou elegancí. Aby toho nebylo málo, tak se do všeho ještě zaplete okradený policejní inspektor Watkins (Herbert Lom), kterému banda podfukářů, v čele s Charlestonem, odcizila obraz Gauguina.

HRAJÍ: BUD SPENCER, HERBERT LOM, JACK LA CAYENNE, DINO EMANUELLI, GEOFFREY BAYLDON, RONALD LACEY, JAMES COCO
PRODUKCE: ELIO SCARDAMAGLIA
KAMERA: GIORGIO DI BATTISTA, MARIO MONTUORI
HUDBA: GUIDO DE ANGELIS, MAURIZIO DE ANGELIS
SCÉNÁŘ: MARCELLO FONDATO, FRANCESCO SCARDAMAGLIA
REŽIE: MARCELLO FONDATO

Jazyk: česky DD 2.0, italsky DD 2.0
Titulky: české
Délka: 105 minut
Formát: DVD 5
Žánr: komedie