Nestihli jste v trafice?

Na těchto stránkách se dnes a denně setkáváme s tím, že někdo shání nějaký titul na DVD, který vyšel již před časem, objevil se v trafice a nyní je již nedostupný. Kromě dotazů se často objevují přímo i objednávky, které však zůstávají nevyřízeny, neboť cílem těchto stránek je přinášet informace, nikoli být e-shopem. Možnosti jak se dostat k nedopstupným DVD však přesto existují. Nyní k nim přibyla další možnost – nově vzniklý web společnosti POPRON s názvem "Nestihli jste v trafice.cz"

Na webu, který je vlastně internetovým obchodem je dostupný široký sortiment DVD titulů, které znáte z trafik, a to za ceny, které také odpovídají těm trafikovým. Samozřejmě zde oproti nákupu v trafice vzniká vícenáklad v podobě poštovného, ale při nákupu více titulů najednou se tento poplatek dá oželet. DVD vám dojdou pohodlně až domů.

Na e-shopu najdete vše roztříděno do přehledných kategorií podle žánrů. Hledat je možno ale i abecedně podle názvu titulu. Web najdete na adrese: http://www.nestihlijstevtrafice.cz/ .