Špidla Data Processing – Poklady starověké sluje

Jako obvykle nemůže ve čtvrteční nabídce ani 29. dubna 2010 chybět další ze zábavných logických her pro celou rodinu z dílny společnosti Špidla Data Processing, tentokrát to za 49,90 Kč budou Poklady starověké sluje

Poklady starověké sluje jsou příběhem fantazie, dobrodružství a staré magie. Kráčejte ve šlépějích Inků a objevte starověké kouzelné artefakty. Když budete šikovní, získáte pohádkové bohatství. Bájný poklad čeká právě na vás! Vyzkoušejte to – zaručeně se pobavíte!

– 90 zábavných úrovní

– skvělá grafika a hudba

– jedinečné kouzelné runy a vylepšení

– naučíte se hrát za 2 minuty, zábavy vydrží týdny

Vaším úkolem bude sestavit 18 artefaktů bájných Inků. Cesta k úspěchu vede přes 90 úrovní, ve kterých je zapotřebí posouvat obrázky tak, aby vytvořily přinejmenším trojice. Budete-li šikovní, podaří se vám i větší kombinace a získáte hodnotné bonusy a kouzelné předměty. Díky nim bude vaše vítězství ještě zábavnější.

Hra Poklady starověké sluje vylepšuje ověřený systém skládání tří a více obrázků do řad a sloupců. Namísto jednotlivých obrázků totiž posouváte celé proužky, a to vodorovně i svisle. Budete moci soupeřit s časem v dobrodružném módu, anebo si v neomezeném režimu odpočinout a vychutnat si pohodové řešení skládačky. Nový styl vám přinese vtipné oživení a ještě více zábavy.

Pojďte na to! Vydejte se na cestu a objevte kouzelná exotická místa. Naučíte se přitom tajná kouzla Inků, a když se vám podaří složit všechny artefakty, získáte klíč k pohádkovému bohatství. Vzhůru za zábavou!