Intervideo – Hra myšlenek

 

Minulost se vrací… mysl plná pomsty… a hra plná nenávisti… V pátek 7. května 2010 vydává Intervideo další ze svých titulů. Tentokrát je to thriller Hra myšlenek, který můžete zakoupit za 49,- Kč.  

 

V minulosti měl mladý univerzitní profesor Matt Jarvis poměr se svou studentkou, blondýnkou Ivory, ale vztah se nevyvíjel podle jejích představ a ona situaci vyřešila sebevraždou. 

 

V současnosti Matt upadne opět do podezření z poměru se studentkou a je vyloučen z pedagogického sboru university. Dostává se do životní krize, začíná se mu zjevovat mrtvá Ivory a Mat se chce zastřelit. 

 

Vyhledá svou kolegyni a hledá podporu. Místo podpory však najde blond paruku a dívku, která je velmi podobná mrtvé Ivory. Někdo si hraje s jeho myslí…

Žánr: Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 1996

Délka: 101 minut
Původní název:
Mind Games
Režie:
Kevin Alber
Scénář:
Kevin Alber

Produkce: Marvin V. Acuna, Eyal Arad, John King, Elan Sassoon, Tarek Suleimanagich, Josh Woodward

Hudba: Deeji Mincey, Boris Zelkin

Kamera: Andrea V. Rossotto

Střih: Brett Hedlund

Kostýmy: Michelle Robinson
Společnost: Skyline Entertainment Partners / Smoke Ring Films

Natáčeno: Los Angeles, Kalifornie, USA

Hrají: Brian Krause (Matt Jarvis), Maria Ford (Ivory / Tess), Soleil Moon Frye (Becky Hansonová), Raina Paris ( Danielle Boccaová), Ingrid Sthare (Ashley), Richard Paul (Dean Meyer), John Wildman (Jim Harvey),  Christopher Burgard (Mike), Bill Rojas (detektiv Mandel), Eden Sassoon (Michelle), Danielle Michonne (Sheila), Eric Fleeks (Manny), Steven Maines (policista), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: MPEG-1 2.0 česky

Titulky: žádné
Obraz:
barevný 4:3
Typ DVD:
DVD 5
Bonus:
trailery (Černé ticho, Kniha džunglí)