Špidla Data Processing – Železný princ (PC hra)

Ve čtvrtek 5. února 2015 bude v prodeji další premiérový titul společnosti Špidla Data Processing, v edici Hráčův ráj vychází dobrodružná počítačová hra Železný princ za 69,90 Kč.

Železná armáda se řadí na hranicích a čeká na povel k útoku. Vede ji nelítostný pán a velitel, který hodlá zničit kvetoucí království Namariel. Potřebuje jeho přírodní bohatství pro své zbraně, aby se jeho armáda dále rozrůstala a on se tak stával stále mocnějším… a krutějším. Postavíte se mu?

– krásná grafika

– napínavá zápletka

– český dabing

– dlouhá hra

zelezny_princ_01

zelezny_princ_02

zelezny_princ_03

zelezny_princ_04

zelezny_princ_05

zelezny_princ_06

zelezny_princ_07

zelezny_princ_08

Namariel je poklidné a vzkvétající království, které oplývá přírodním bohatstvím. Všichni v něm žijí v míru a spokojeně, když tu jednoho dne se na jeho hranicích objeví Železný princ. Krutý a bezohledný vůdce armády mechanických bojovníků, kterým chybí cit i svědomí. Je to nelítostná síla připravená zničit cokoliv. Stačí jen pokyn velitele. A ten teď lační po nerostném bohatství Namarielu, aby mohl vystavět další řady nemilosrdných bojovníků a získat tak ještě větší sílu a moc.

A nyní jste tu vy – a právě jen vy tento svět můžete zachránit. Musíte uprchnout z vězení a přijít na kloub záhadné temné moci, kterou vládne Železný princ. Jen tak ho lze porazit a ochránit celé království.

Postavte se hrůzovládci, odhalte a zničte zdroj síly Železného prince. Vzrušující dobrodružství a svět plný tajemství čekají jen na vás!

zelezny_princ_back