Špidla Data Processing – Časová vlna + Dobrá kavárna (PC hry)

Ve čtvrtek 1. února 2018 je tu opět komplet dvou her v jednom – společnost Špidla Data Processing nabízí za 99,90 Kč jednu novinku a jeden starší kousek – Časová vlna + Dobrá kavárna.

Časová vlna – novinka

Vaše teta Miranda je pohřešována a co víc, brzy nato začne mizet ze všech fotografií. Spolu se svým přítelem Mikem se proto vypravíte do jejího domu, abyste zde přišli celé záhadě na kloub. Tetin dům však ukrývá nečekané tajemství – portál pro cestování časem, kterým se dostanete rovnou do Itálie roku 1468!

Když se z této cesty vrátíte, uvědomíte si, že i pár minut dokáže navždy změnit celý svět. V Itálii jste totiž zapomněli učebnici moderní fyziky, kterou nenašel nikdo jiný než věhlasně geniální Leonardo da Vinci, jenž díky nadčasovým vědeckým poznatkům posunul lidstvo mílovými kroky kupředu!

Podaří se vám najít tetu Mirandu, napravit běh času a zabránit tím zkáze, která by vinou technologického pokroku postihla naši Zemi?

Krásná scenérie středověké Itálie, Země po katastrofě a tajuplné planety

Několikero logických mini-her

Nekonvenční scény s ukrytými předměty

Požadavky: Windows, procesor 1450MHz nebo lepší, RAM 1024MB, DirectX, Grafická karta 32MB, pevný disk 3GB

Dobrá kavárna

Připravit dobrou kávu je umění. Ale jenom tohle nestačí. Já i Marek jsme naší práci milovali. Dávali jsme do toho srdce, a proto jsme uspěli. I když začátky nebyly zrovna jednoduché, podařilo se nám vybudovat z polorozpadlé budovy prvotřídní kavárnu. A nakonec jsme se nezamilovali jenom do podnikání…