Filmexport Home Video – UFO: Vím, co jsem viděl

Filmexport Home Video ve středu 15. prosince 2010 nabídne dokument UFO: Vím, co jsem viděl, digipack za 99,- Kč. Svědectví, které změní váš pohled na realitu.

Na vskutku mimořádném setkání, jehož dějištěm byl Národní tiskový klub ve Washingtonu D.C., se díky Foxově úsilí sešli nejvěrohodnější svědci ze sedmi zemí, mezi nimi i generálové letectva USA, astronauti, vojenští i komerční piloti, ale i vládní představitelé, aby se podělili o svá svědectví. Jejich výpovědi přinášejí šokující důkazy o zákulisní vládní operaci, jež byla zahájena před mnoha desetiletími a jejímž cílem je konfiskovat a hromadit hmotné důkazy blízkých setkání s údajně mimozemskými bytostmi a plavidly. Ti, kdo jsou do operace zapojeni na nejvyšší úrovni, prozrazují důvody, proč vláda dosud vše zatajovala a zametala stopy, proč dokonce ani američtí prezidenti nedostali přímou odpověď.

Tento dokument, který vás naprosto pohltí, obsahuje unikátní obrazové záznamy a fotografie doplněné o překvapující výpovědi očitých svědků a jeho záměrem není jen dále přiživovat celosvětovou fascinaci fenoménem UFO, nýbrž i poodhalit mýty, teorie i zastírací pokusy nejvyšších míst, aby se pokusil zjistit, co skutečně je „tam venku"…

Tento dokument zaručeně změní náš pohled na vesmír. Společně se slavným filmařem Jamesem Foxem (Out of the Blue), jenž se zabývá výzkumem fenoménu UFO, se pouští do bezpochyby nebezpečného a nesmírně náročného úkolu, aby prolomil tajemství střežená vládou a odkryl mrazivou pravdu o pozorování neznámých létajících objektů.

Na své cestě za hledáním pravdy si James Fox získal podporu širokého spektra médií, vystupoval v celé řadě televizních i rozhlasových pořadů, včetně Larry King Live (CNN), Anderson Cooper 360o (CNN), ABC Nightline a Dateline NBC, Larry Landsman (Nové překvapivé důkazy o havárii v Roswellu). Při té příležitosti o dokumentu prohlásil: „Je to jeden z nejdůvěryhodnějších filmů na téma UFO, jaké jsem kdy viděl." Svými zjištěními si vysloužil pozornost ze strany vládních i armádních činitelů. Bývalý arizonský guvernér Symington dodal: „Je to, jako by na vás někdo mířil laserovým paprskem. Dokument obsahuje množství nezvratitelných důkazů, které přimějí uvěřit i ty největší skeptiky."

A astronaut Edgar Mitchell, jenž se účastnil mise Apolla 14, prohlásil: „Je to nejpůsobivější dokument na toto téma, jaký kdy byl natočen."

Žánr: Dokument

Země původu: USA

Rok vzniku: 2009

Délka: 91 minut

Původní název: I Know What I Saw

Světová premiéra: 1. listopadu 2009 – USA

Režie: James Fox

Hudba: Christopher Hoag

Kamera: John C. Kelleran

Společnost: History Channel

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný

Bonus: žádný