Špidla Data Processing – Zelený měsíc (PC hra)

Společnost Špidla Data Processing na čtvrtek 12. září 2013 inzeruje na svém webu za 59,90 Kč další počítačovou hru (plnou napětí a mystiky) hledačku Zelený měsíc v edici Hráčův ráj.

Právě se na vás usmálo nebývalé štěstí. Alespoň to tak zpočátku vypadalo. Zdědili jste celé panské sídlo! Nyní je načase jej poprvé navštívit. Vydáváte se do domu, kde straší a vládne temná magie. Jaká hrůzná tajemství ukrývá? Zjistěte to teď hned!

– Ponurá grafika

– Nervy drásající hudba

– Chvíle strachu a napětí

– A také trocha čarování a černé magie

– celá hra v češtině

– vhodné pro děti – neobsahuje násilí

Jste sami uprostřed opuštěného domu. Předchozí nájemník je nezvěstný. A vy jako jediný právoplatný dědic jste jej rozhodli prozkoumat. Místnost po místnosti. Brzy se dozvíte, že tento dům obýval mocný čaroděj. Po celé dny a noci zde byl zavřený a pracoval na… na čem, na to musíte přijít vy sami!

Prozkoumejte celý dům. Prošmejděte všechny pokoje. Sbírejte předměty. Hledejte magické ingredience. Ponořte se do nitra vysoké alchymie. Učte se čarovat stejně jako váš předchůdce. Dejte si však pozor, abyste nedopadli jako on a čirou náhodou také nezmizeli z povrchu zemského. Ve sklepě objevíte tajemnou knihu plnou podivných úkolů. Při jejich splnění stvoříte na Měsíci podmínky potřebné pro život a vznikne tak Zelený měsíc. Jste na to připraveni?

 Zadní strana