Vapet vás baví – Ambiciózní blondýnka

Ve čtvrtek 20. srpna 2009 rozhojní Vapet v edici Vás baví řady dostupných romantických komedií filmem Ambiciózní blondýnka za 48,- Kč (občas překládáno jako Snaživá blondýna).

První návštěva New Yorku bývá nezapomenutelná. To platí i pro Katie, která přijela za svou dlouholetou láskou, protože mu chce na Valentýna přichystat dáreček. Jenže snoubence přistihla s milenkou v posteli.

 

Má sice zlomené srdce, ale když už je v New Yorku, chvíli tu zůstane. Bydlení sežene u sestřenky a díky velké náhodě získá práci sekretářky. Jezdí totiž na kole jako poslíček a v jedné firmě narazí na nabídku práce. Zdá se, že její život se zase začíná obracet k lepšímu.

 

Katie ale netuší, že na tuto pozici ji dosadila jistá vypočítavá mrcha jen proto, že je přesvědčená, že s takovou vesnickou husičkou bude snadné manipulovat a dosáhnout tak svých cílů.

 

To se ale šeredně plete, protože Katie je možná z malého města, ale rozhodně není pitomá, a s pomocí svého kolegy Bena, který je mimochodem velký sympaťák, to té potvoře dokáže.

 

Žánr: Komedie / Romantický

Země původu: USA

Rok vzniku: 2007

Délka: 89 minut

Původní název: Blonde Ambition

Světová premiéra: 21. prosince 2007 – USA

Režie: Scott Marshall

Scénář: John Cohen, David McHugh, Matthew Flanagan

Produkce: Justin Berfield, Freddy Braidy, Boaz Davidson, Vic David, Danny Dimbort, Jason Felts, Michael P. Flannigan, Lati Grobman, Jonathan Hood, Avi Lerner, David E. Ornston, David Pomier, Jeff Rice, Richard Salvatore, Mercy Santos, Trevor Short, Joe Simpson, John Thompson

Kamera: Mark Irwin

Společnost: Millennium Films / Papa Joe Films

Natáčeno: Minden, Louisiana, USA / New York City, New York, USA / Shreveport, Louisiana, USA

 

 

 

Hrají: Jessica Simpson (Katie), Luke Wilson (Ben), Rachael Leigh Cook (Haley), Penelope Ann Miller (Debra), Andy Dick (Freddy), Drew Fuller (Billy), Larry Miller (Ronald Connelly), Willie Nelson (Pap Paw), Piper Mackenzie Harris (Amber Perryová), Ritchie Montgomery (pan Carruthers), Niki Spiridakos (Nikolina), Karen McClain (Betty), Bill Jenkins (pan Perry), Paul Vogt (Floyd), a další

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9

Bonus: ? žádný