Špidla Data Processing – Natalie Brooks – Poklad ztraceného království

Ve čtvrtek 14. ledna 2010 bude ke koupi za 50,- Kč (tedy jen 49,90) další z her od Špidla Data Processing. Tentokrát Natalie Brooks – Poklad ztraceného království.

 

NAPÍNAVÁ PC HRA PRO CELOU RODINU

 

Odvážná Natálie Brooks opět na scéně! Dobrodružství čeká! Získejte spolu s Natálkou tajnou mapu k úžasným pokladům, unikněte prokletí a prozkoumejte tajemný vlak duchů. Bude to napínavé, bude to zábavné. Přidejte se ještě dnes!

 

– Napínavý příběh

– Obsáhlé zábavné kapitoly

– Pestrá škála miniher

– 3D postavy i okolí

 

Slavná pátračka Natálie Brooks se vydává za úplně novým dobrodružstvím! Poklad ztraceného království nadchne hráče prvního dílu a získá Natálii mnoho nových příznivců.

 

Dějová zápletka je nyní napínavá jako nikdy předtím, hra zábavnější a hádanky zapeklitější. Kromě toho je hra téměř dvakrát delší než v prvním dílu a navíc vás pobaví několit zábavných mini-her.

 

V Pokladu ztraceného království bude Nátalka čelit na první pohled nesplnitelnému úkolu. Dokáže zachránit svého dědečka, proslulého archeologa, ze spárů únosců? Únosci požadují jako výkupné starověkou mapu vedoucí k neslýchanému pokladu. Natálka má pouhých 24 hodin na to, aby našla mapu, vyřešila záhadu strašlivé kletby a odhalila pravdu o legendárním vlaku duchů!

 

Pomozte Natálce v zapeklité situaci. Vydejte se na dobrodružnou výpravu ještě dnes! Zábava zaručena!