Špidla Data Processing – Snomor 2 – Následník trůnu: Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 12. listopadu 2015 opět rovnou ve sběratelské edici napínavá hledačka společnosti Špidla Data Processing, za 99,90 Kč pokračování příběhu Snomor 2 – Následník trůnu.

Snomor se vrátil, aby se mstil. A je vážně naštvaný… Když Tima nemůže mít on, tak nikdo!

Hororová hledačka s úchvatnou grafikou

Bonusový příběh a hraní navíc

Strategická příručka pro hru

Odměny za dobrou hru

Minihry

Tapety

Soundtracky

Mnoho dalšího

snomor_2_01

snomor_2_02

snomor_2_03

snomor_2_04

snomor_2_05

snomor_2_06

snomor_2_07

Lauru už přestaly pronásledovat noční můry, ale hrozba Snomorovy pomsty její mysl stále tíží. Tim bere Lauru na lyže, aby ji trochu rozptýlil. Ale ani tady v horách, na samém vrcholku světa, na sebe nešťastné události nenechají dlouho čekat. Tim jedné noci jako náměsíční vyjde z domu a spadne z útesu. Nezemře, ale upadne do kómatu, tak jako kdysi Laura. Není těžké se dovtípit, že v tom i tentokrát má prsty Snomor.

Nebylo by pro Lauru jednodušší použít k probuzení manžela svojí Sílu? Dala sama sobě slib, že ji nikdy nezneužije pro své vlastní touhy, ale není toto výjimečná situace? Nemůže jen tak nečinně sedét v nemocnici a sledovat, jak Tim pomalu umírá! A tak se vydává za osobou, která před dvěma lety pomohla dostat z kómatu ji. Pomůžete Lauře i tentokrát?

Co přináší sběratelská edice?

Bonusovou kapitolu s hraním navíc s konečným bojem o Tima

Měnící se objekty, odměny za dobrou hru a bonusové hádanky

Tapety, původní nákresy ze hry, soundtracky ke stažení a další

Čeká na vás pokračování napínavého příběhu. Zahubit Snomora prostě nemůže být jednoduché, takže Tim stále není v bezpečí! Snomor má jasno – když Tima nemůže mít on, tak nikdo! V další noční můře má Tim zemřít, a pokud se tak stane, pak zemře i ve skutečnosti. Vraťte se tedy ještě jednou do světa snů a zachraňte jej, dříve než bude pozdě. To vše můžete zažít jen ve Sběratelské edici!

Požadavky: Windows XP/Vista/7/8/10, procesor 2 GHz a vyšší, 1 GB RAM, DirectX, 700 MB volného místa na disku. Doporučena je myš a zvuková karta.

Zadní strana