Vapet pro každého – Projekt A 2

V některých projektech se udrží všichni účinkující, v některých dochází ke kompletní výměně s výjimkou značky… A občas se najde kompromis a to dobré zůstane zachováno – vrací se Jackie Chan, tentokrát „sám". Vapet v úterý 2. listopadu 2010 v ediční řadě Pro každého nabídne Projekt A 2, digipackové balení bude ke koupi za 69,- Kč.

Zločinci by se měli začít bát. Do služby totiž nastupuje seržant Ma. Bylo mu přiděleno velení v okrsku Saj Wan, kde podsvětí vládne gangster, který si říká Tygr. Maův předchůdce se nechal snadno podplatit a Tygrovi tak procházelo vše, co udělal. Ma je ale čestný policajt a úplatkářství z duše nenávidí. Má jediný cíl – zbavit svůj rajon zločinu. Výhrůžky ho nemohou odradit a zkorumpovaní kolegové už vůbec ne.

 

Mezi 70 až 80 procenty: Je vcelku jasné, proč se zrovna tenhle film dostal mezi 1001 filmů, které musíte vidět. Jen se nesnažte pochopit scénář.

Zadní strana obálky 

Žánr: Akční / Komedie / Krimi

Země původu: Hong Kong

Rok vzniku: 1987

Délka: 102 minut (1:41:38)

Původní název: ‚A‘ gai wak juk jap

Světová premiéra: 19. srpna 1987 – Hong Kong

Režie: Jackie Chan

Scénář: Jackie Chan, Edward Tang, Ting Yu

Produkce: Raymond Chow, Leonard Ho, David Lam, Edward Tang, Cho Yee Wong

Hudba: Siu-Tin Lei aka Michael Lai

Kamera: Yiu-Tsou Cheung

Střih: Peter Cheung

Kostýmy: Ting Yu

Společnost: Golden Way Films Ltd. / Paragon Films Ltd.

Hrají: Jackie Chan (Dragon Mao), Maggie Cheung (Yesan), Rosamund Kwan (slečna Pakvoá), Carina Lau (Beattie), David Lam (superintendant Chun), Bill Tung (policejní komisař), Sam Lui (pan Man), Regina Kent (Regina, guvernérova dcera), Yiu Lam Chan (Hrozivý Vlk), Kenny Ho (Shi King), Mars (Jaws), Chris Li (Maoův parťák No 2), Ben Lam (Brawns), John Cheung (osobní strážce No 1), Mickey (Cobra), Ti-ko Chen aka Chan Dick Hak (Python), Benny Lai (pirát No 1), Rocky Lai (pirát No 2), Johhny Cheung (pirát No 4), Lai Sing Kong (pirát No 5), Sun Wong (seržant Ching), Fat Wan (Wan Sam Mun), Billy Ching Sau Yat (Yenkit), Kwok Wai Lo (policista), Wen-wei Lin (Sing), a další

Menu DVD 

Údaje o DVD:

Výběr kapitol 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 kantonsky, česky

Titulky: česky

 

Nastavení zvuku a kapitol 

 

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: žádný