Eva a Vašek – Pozvánka pod Říp

V pondělí 11.5.2009 se objeví na pultech trafik v Blesku novinka DVD Eva a VašekPozvánka pod Říp. Cena 49,- Kč.

DVD bude přílohou deníku Blesk, zakoupit ho můžete také samostatně.
Upozorňujeme, že tohle DVD není vstupenka na akci pod horou Říp, ale pouze pozvánka s ukázkami písniček a interpretů, které pod horou Říp uslyšíte a uvidíte.

Co je vlastně akce pod horou Říp? Ve dnech 29. až 31. 5. 2009 pro vás budou v přírodním areálu Krabčice hrát Eva a Vašek, Moravanka Jana Slabáka, Honza Nedvěd, Jožka Zelený, František Ringo Čech a další.

Vstupné 250,- Kč – v ceně vstupenky je kniha a DVD.

Velká plocha pod horou Říp je travnatá a nebudou na ní žádné židle ani lavice. To neznamená, že musíte celý koncert stát. Naopak! Pro Vás to má být piknik! Nezapomeňte si tedy s sebou vzít nějakou deku, třeba i skládací židličky. A něco na hlavu proti sluníčku. Všichni věříme, že nám bude počasí přát. Koncerty se ovšem budou konat za každého počasí. Proto se připravte i na to, že může být chladno nebo deštivo. Raději si tedy přibalte deštníky, pláštěnky a teplejší oblečení.
Občerstvení bude samozřejmě zajištěno.

Přijďte raději dříve, na poslední chvíli mohou být všechny příjezdové cesty přetíženy. Budete mít alespoň dost času projít se areálem a najít si místo na ploše. Třeba někteří z Vás podniknou i výstup na Říp!
Po skončení koncertu buďte trpěliví, odjezdy Vašich aut i autobusů se určitě protáhnou. Nezapomeňte si doma vstupenky! Eva a Vašek se na Vás již těší!