DVD HIT – Král džungle 1

V ediční řadě DVD Hit bychom se v pondělí 22. června 2009 za 49,- Kč měli dočkat i titulu pro dětské publikum. První disk animovaných příběhů s názvem Král džungle – Útok broučka. Na stejnou notu lze najít i hranou verzi.

 

  

George má v džungli, která je celý život jeho domovem, spoustu kamarádů. S uličnickým Opičákem a věrným slonem Shepem zažívají každý den nová dobrodružství.

 

 

DVD obsahuje následující příběhy:

 

Útok broučka

Magnolia a Ursula mají nového mazlíčka – roztomilého brouka. Ale když tenhle brouk začne ničit džungli svými jedovatými slinami, musí George a Opičák zasáhnout.

 

Nahý opičák

Jejda! George ztratil svou bederní roušku. Teď se musí dostat z jednoho konce džungle na druhý, aniž by ho někdo chytil, viděl nebo…. snědl!

 

Smradlavá obluda

George a Opičák se právě chystají na pravidelnou koupel, když potkají řádící smradlavou obludu, která znečišťuje džungli. Je jasné, že dá pořádnou práci ji zastavit!

 

Zlatý chrám

George vymění svůj dům ve větvích stromů za tajemný zlatý chrám. Jeho nový domov je možná prokletý…

 

Směšná čepice

George omylem nasbírá a sní špatné rostliny. Teď ho svědí celá hlava a obličej. Musí nosit legrační šišku na hlavě, aby se nedrbal…

 

Bratranec Larry

Když za Georgem přijede na návštěvu jeho namyšlený a soutěživý bratranec Larry, celá džungle je vzhůru nohama. Neumí nic jiného než se chlubit. Jestlipak dostane za vyučenou?

 

 

Žánr: Animovaný / Seriál

Země původu: Kanada

Rok vzniku: 2007

Délka: 66 minut (celkem 52 epizod po 11 minutách)

Původní název: George of the Jungle

Světová premiéra: 9. července 2007

Režie: J. Falconer

Námět: Jay Ward

Scénář: David Lewman, Joe Liss

Produkce: Evan Baily, Chris Bartleman, Eric Ellenbogen, Kevin Gamble, Blair Peters, Rob Simmons, Tiffany Ward, Mike Weiss

Hudba: Michael Richard Plowman

Společnost: Bullwinkle Studios / Studio B Prods

 

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, slovensky, 5.1 maďarsky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

Bonus: žádný