North Video – Loganova válka: Čest zavazuje

Tak už mi to opravdu rozum nebere. Mají vlastní webové stránky, kde se s aktualitami v plánu zasekli někde v půlce týdne, reklamy v tisku určitě nejsou zrovna za hubičku, na zadních stranách pošetek se objevují stále nové a nové slibované tituly bez konkrétního data, každé DVD obsahuje tolik upoutávek, že by se tam vešel místo nich další film. A zatímco na některé tutově oznámené filmy se čeká klidně měsíc, pak bác ho, na pultech se od North Videa objevují filmy, které nikdo nečekal. Dnes v pátek 13. listopadu 2009 je to za 49,- Kč televizní Norrisovka Loganova válka: Čest zavazuje, na níž byl zatím k dispozici z výše uvedeného trailer. Přísaha z něj udělala bojovníka, pomsta z něj může udělat zabijáka.

Informace o filmu lze nalézt pod nejrůznějšími názvy, jako je Návrat Hitmana nebo Čest zavazuje.

Logan Fallon byl obyčejný kluk – až do jednoho dne, kdy se jako desetiletý stal svědkem brutální vraždy celé své rodiny, která byla vlastně naplánovanou popravou. Nikdo však neví, kdo a proč vraždy spáchal. Tehdy Logan sám před sebou složil přísahu, že až dospěje, vypátrá vrahy a pomstí smrt své rodiny. Po patnácti letech se z Logana stal pod vedením jeho strýce Jakea vynikající bojovník a mistr bojových umění. Má odvahu, má sílu, má svůj cíl a je rozhodnut jít až do konce. Pronikne do podsvětí jako nájemný zabiják a infiltruje se do největšího zločineckého syndikátu v Chickagu. Zde se mu podaří získat důvěru bosse Alberta Talgorna, tedy muže, který dal vyvraždit jeho rodinu. Logan našel toho, koho hledal, a dodržet přísahu, kterou dal sám sobě, je pro něj věcí cti – i když je v sázce jeho život!

Diváci si „film“ vychutnávají:

Jediný plusový bod za Chucka, který každému filmu, ve kterém se objeví, dodá neotřelý komediální rozměr svou výjimečně zarostlou držkou.

Jedna z nejlépe natočených komedií vůbec. Velmi zábavné…

Aspoň že v tom strejda Chuck nehraje hlavní roli! Co to ti bratři Norrisovi zase natočili na svou domácí kameru?

Zadní strana obálky

Žánr: Akční / Drama / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 1998

Délka: 90 minut

Původní název: Logan’s War: Bound by Honor

Světová premiéra: 1. listopadu 1998 – USA

Režie: Michael Preece

Scénář: Chuck Norris, Aaron Norris, Walter Klenhard

Produkce: Garry A. Brown, Lisa Clarkson, Michael T. Elias, Leslie Glennon, Bob Gookin, Aaron Norris, Chuck Norris, Mike Norris, Leslie Stout Glennon

Hudba: Christopher L. Stone

Kamera: Karl Kases

Kostýmy: Sabrina Winningham

Společnost: Norris Brothers Entertainment

Natáčeno: Texas, USA

Hrají: Eddie Cibrian (Logan Fallon), Chuck Norris (Jake Fallon), Joe Spano (speciální agent John Downing), Jeff Kober (Sal Mercado), R. D. Call (Albert Talgorno), Brendon Ryan Barrett (Logan ve věku 10 let), James Gammon (Ben), Vinnie Curto (Johnny), Devon Michael (Jesse Ridgeway), Beth Barett (reportér), Rodger Boyce (soudce Joseph Landers), Vince Cecere (Vinnie Keyes), Julio Cedillo (ranger), Ariel Chipman (Jessica Fallonová), Patrick Clear (John Renner), Antoni Corone (Mike Faffion), Ken Farmer (major Carlson), Gil Glasgow (manažer hotelu), Gavin Glennon (TV reportér), Grayson Jim Helms (pilot), Greg Ken, Paul Kirby (doktor), Colette O’Connell (Terry Fallon), Stephanie Rogers (Janice Taylorová), Morgana Shaw (Helen Ridgewayová), Craig Taylor (zločinec), Todd Terry (kapitán Mackey), Matthew Tompkins (Nicholas Fallon), Oliver Tull (důstojník Brenbo), Jake Walker (Ed Ridgeway), Catherine Whiteman (reportérka), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3 (1,33:1)

Bonus: z naší nabídky