Špidla Data Processing – Táta hrdina

 

Po týdenní pauze je tu Špidla Data Processing s další svou PC hrou. Příběh malých bytostí – lesníčků si můžete prožít od čtvrtka 24. června 2010 za 49,90 Kč ve hře Táta hrdina. Hra vychází v reedici, poprvé vyšla 18. 9. 2008 za příjemných 38,- Kč. 

 

NÁDHERNÁ SKÁKAČKA PLNÁ ZÁBAVY.

Před dávnými lety žili v jedné kouzelné zemi bytosti jménem lesníčkové. Obývali dutiny prastarých stromů. Tito buclatí mužíčkové byli sice milí, ale protože byli též chamtiví, všechen čas trávili hledáním pokladů.

Jednoho dne potkal mladý lesníček jménem Jakub krásnou dívku Janičku. Záhy jejich láska zvítězila nad chamtivostí. Jakub a Janička se vzali a měli několik dětí. Museli se postarat nejen o sebe, ale i o své maličké. Jejich chamtivost díky tomu úplně zmizela. Láska mezi Jakubem a Janičkou značně ovlivnila všechny obyvatele vesnice.

Lesníčkové byli den za dnem milejší a méně chamtiví. Démony z podzemí to však netěšilo. Věděli, že kdyby chamtivost úplně zmizela, nemohli by dále vládnout světu. Král démonů proto nařídil svým poddaným, aby unesli Jakubovu rodinu. Doufal, že se lesničkům jejich chamtivost vrátí. Démoni strčili Jakubovu ženu a děti do pytlů a spolu s hromadou drahokamů je táhli pryč.

Ale děti byly chytřejší než oni… Začaly postupně mince a drahokamy z pytle vyhazovat, aby je jejich tatínek mohl najít. Třpytící se poklady mu ukážou cestu. Když přišel Jakub domů, všichni byli pryč. Jakmile uviděl cestičku z mincí, hned věděl, že se stalo něco strašného! „Musím najít svoji rodinu a potrestat její únosce!“ vykřikl a vydal se na cestu.

Démoni však samozřejmě najali spoustu bojovníků, aby odvážného lesníčka zadrželi. Jakubova výprava nebude jednoduchá! Pomůžete mu?

Užijte si:

– 7 dechberoucích světů
– 20 různých nepřátel
– nádherná grafika
– zábava zaručena

Požadavky:

Windows XP / Vista
procesor 1.4 GHz nebo vyšší
RAM 256 MB
DirectX 9.0
místo na pevném disku 300 MB