Magic Box – Camp Rock 2: Velký koncert

Pokud naše záznamy nelžou, první díl se do trafik nedostal a v úterý 28. ledna 2014 společnost Magic Box posílá za zvýhodněných 99,- Kč na pulty rovnou druhý díl hudební komedie Camp Rock 2: Velký koncert v rozšířené verzi a s funkcí Disney’s FastPlay (ať už to znamená cokoli).

Připravte se na velký zážitek při sledování největší hudební události roku… rozšířené edice filmu, která přináší dosud nepublikované scény a dosud neslyšené písničky! Společně s Mitchie (Demi Lovato), Shanem, Natem a Jasonem (skupina Jonas Brothers) a novými táborníky si na březích jezera vychutnejte dvakrát tolik hudby, dvakrát tolik tance a dvakrát tolik zábavy ve filmu CAMP ROCK 2: Velký koncert.

camp-rock-2_velky_koncert_01

camp-rock-2_velky_koncert_02

camp-rock-2_velky_koncert_03Mitchie se nemůže dočkat, až znovu pojede na Camp Rock, kde bude s přáteli a hudební superstar Shanem Grayem skládat nové písničky. Ale na opačném břehu jezera vyrostl jiný tábor. Jmenuje se Camp Star, jsou tam Luke (Matthew „Mdot“ Finley) a Dana (Chloe Bridges) a je úplně nový a neokoukaný, takže pro Camp Rock představuje vážnou konkurenci. Budoucnost je nejistá, a tak mezi oběma tábory dojde k souboji. Vyhraje Camp Star se svým blyštivým pozlátkem, anebo táborníci z Camp Rock dokáží, že to nejdůležitější je hudba, týmová práce a zaujetí pro společnou věc?

Na csfd.cz 36 procent: Disneyovská televizní cukrkandlová pestrobarevná (a trapná) estráda.

camp-rock-2_velky_koncert_back

Žánr: Hudební / Rodinný / Komedie / Romantický

Země původu: USA

Rok vzniku: 2010

Délka: 144 minut

Původní název: Camp Rock 2: The Final Jam

Světová premiéra: 3. září 2010 – USA / Kanada / Německo

Režie: Paul Hoen

Námět: Karin Gist, Regina Y. Hicks, Julie Brown, Paul Brown (první díl)

Scénář: Daniel Berendsen, Karin Gist, Regina Y. Hicks

Produkce: Kevin Lafferty, Alan Sacks

Hudba: Christopher Lennertz

Kamera: David A. Makin

Střih: Girish Bhargava

Kostýmy: Shelley Mansell, Mona May

Společnost: Alan Sacks Productions / Walt Disney Television

Natáčeno: Haliburton, Ontario, Kanada / Rockwood Conservation Area, Ontario, Kanada / Rockwood, Ontario, Kanada / Toronto, Ontario, Kanada

Hrají: Demi Lovato (Mitchie Torresová), Joe Jonas (Shane Gray), Nick Jonas (Nate Gray), Kevin Jonas (Jason Gray), Daniel Fathers (Brown Cesario), Daniel Kash (Axel Turner), Maria Canals-Barrera (Connie Torresová), Chloe Bridges (Dana Turnerová), Matthew ‚Mdot‘ Finley (Luke Williams), Meaghan Martin (Tess Tylerová), Alyson Stoner (Caitlyn Gellerová), Anna Maria Perez de Tagle (Ella Padorová), Jasmine Richards (Peggy Warburtonová), Roshon Fegan (Sander Loyer), Jordan ‚J‘ Francis (Barron James), Arisa Cox (Georgina Farlowová), Frankie Jonas (Trevor), Shemar Charles (Jamal), Charles Vandervaart (Gage), Erin Pitt (Audrey), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, německy, turecky

Titulky: česky, anglicky, arabsky, německy, slovensky, turecky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,78:1)

Bonus: Rockování s táborníky; Dylan & Cole Sprousovi: BluRayTM letí!; Hudební video: „Stejný cíl mám dál“