Špidla Data Processing – 3 počítačové hry v češtině – pro kluky a mladé pány (PC hry)

Už i hry se na pultech ocitají ve výhodných balíčcích. Ve středu 1. dubna 2015 nabízí společnost Špidla Data Processing komplet s názvem  3 počítačové hry v češtině – pro kluky a mladé pány za 99,- Kč. Akce, napětí, logika!

Speciální vydání 3 počítačových her v češtině za skvělou cenu! Kolekce pro kluky skrývá hry Šťávomat, Zahrajem si na vojáky a Faraon.

Velikonoce jsou pro děti ve znamení pomlázky. Ovšem kromě ní na kluky i kloučky čeká čas týdenních prázdnin. Lyžovat se ovšem už nedá a do léta je daleko.

Zábava pro každého šikovného kluka od šesti do 12 let.

Šťávomat

Každý farmář chce umět vypěstovat kukuřičné klasy o velikosti dospělého muže, dýně vážící přes jeden metrák, okurky o délce dva metry. Mně se to podařilo. Stačilo použít speciální postřik a přes noc mi na zahrádce vyrostlo ovoce a zelenina gigantických rozměrů. Tento velkolepý objev měl však jednu malou vadu. Všechny chemicky ošetřené plodiny se probudily k životu a začaly mě ohrožovat na životě. Chtě nechtě jsem proto musel letos sklízet svou úrodu s puškou v ruce. Vydejte se na lov agresivního ovoce i zákeřné zeleniny!

Zahrajem si na vojáky

„Kapitáne, valí se na nás stále další a další hordy pěchoty!“ Co uděláte? Životy vašich vojáků visí na vlásku. Stáhnete se a přeskupíte své síly? Pošlete do útoku další odvážné válečníky? Nebo budete pasivně vyčkávat? Jak se zachováte? Pamatujte! Pokud se přes vaší obrannou linii proženou nepřátelské jednotky, bude zle! Zastavte je dříve, než bude pozdě!

Faraón

Vypukla válka. Písky se zbarvily krví, poté co do země sfing a pyramid vtrhli Hyksósové. Ti, kdo nepadli v bitvě, byli porobeni. Zbytek uprchl a hledá nyní nový domov. A také nového faraóna. Někoho, kdo ochrání svůj lid, vzkřísí zašlou slávu egyptské říše a zbaví zemi nezvaných návštěvníků jednou provždy. Jste připraveni stát se novým vládcem egyptského lidu?

Náhled zadní strany z webu PNS