Špidla Data Processing – Tajemství zámku Bílého jednorožce

Ve čtvrtek 15. července 2010 mohou milovníci PC her díky vydavatelství Špidla Data Processing prožít další "dobrodružství". Na stáncích se objeví hra Tajemství zámku Bílého jednorožce. Pomozte Jane najít skryté předměty a objevit přitom mnohá tajemství tajuplného zámku, to vše za 49,90 Kč.

NAPÍNAVÁ LOGICKÁ HRA PRO CELOU RODINU.

Jane byla odjakživa tak trochu zvláštní. Proto asi nikoho nepřekvapí, že právě jí dorazil dopis z Anglie, ve kterém se píše o tom, že zdědila zámek. A tím začíná to pravé dobrodružství! Prožijte spolu s Jane neobyčejný a napínavý příběh, který vede k získání pohádkového dědictví!

Jane má stále stejný sen. Bloudí chodbami a pokoji pohádkově krásného zámku a něco hledá. Nemá tušení, co její sen znamená. Nikdy takový zámek neviděla. Až jednoho dne dostane dopis z Anglie. Píše se v něm, že zdědila zámek v Anglii. Ihned se tam vypraví a jaké ji čeká překvapení? Zámek vypadá přesně jako ten, který vídala ve svých snech. Tím však dobrodružství teprve začíná.

Pomozte Jane najít skryté předměty a objevit přitom mnohá tajemství tajuplného zámku. Na cestě za vítězstvím vás bude provázet přátelský stařík. A pokud byste nevěděli kudy kam, vždy máte po ruce rychlou nápovědu.

Přidejte se k Jane a pomozte jí odhalit tajemství Zámku bílého jednorožce. Zábava a dobrodružství zaručeno!

Požadavky: 
– Windows 2000/ XP / Vista
– procesor 600 MHz
– 256 MB RAM
– DirectX
– 47 MB na pevném disku
– doporučena je myš a zvuková karta