DVD HIT – Broučci 1 – Tykadla

Pokud si ještě něco pamatuji, pak tato animovaná série se objevovala v upoutávkách InterSonicu ještě v době, kdy obšťastňoval pulty superbaleními v podobě edice KlikTV, což už je víc než dávno. Čas tedy zřejmě dozrál a ačkoli na webu je jako datum vydání evidováno pondělí 8. 11., až ve středu 10. listopadu 2010 je tu první balení v řadě DVD HIT Svět pohádek za 69,- Kč s příběhy Broučci. První disk se jmenuje Tykadla.

Animovaná série o třech malých kamarádech, kteří se učí poznávat hodnotu kamarádství, důvěry, rodiny a samozřejmě lásky. Učí se být čestní, odpouštět a mnoho dalších věcí…

Web uvádí na disku epizody Tykadla, Písečné derby, Basher vedoucím, Kdo bude v čele, Světla-kamera-akce, obal ovšem popisuje dvě zcela jiné, navíc pokaždé se 4 hrdiny místo avizovaného tria. A ať dělám, co dělám, detaily o seriálu se mi na webu nikde najít nepodařilo:

Ponorkový sendvič – Švábi dobrodruzi (34:36)

Broučci jsou poslaní na obchůzku, jenomže Squiggz zabloudí, když objeví opuštěnou dětskou ponorku. Tak začíná dobrodružství jeho života. Když ponorku spolkne obrovská ryba, Lou, Flutter a Cosmo se ho snaží zachránit. Všichni se naučí důležitou lekci o poslušnosti a úžasné síle odpuštění.

Dobrodružství s chlupáči (38:08)

Squiggz, Cosmo, Flutter a Lou se vydají na výlet. Když jdou přes odpadní potrubí, Lou jim vypráví příběh o Danielovi ve Lvím brlohu. Brouččci se naučí lekci o víře, přátelství a dodržování slibů.

Zadní strana obalu 

Žánr: Dětský / Animovaný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2007

Původní název: Bug Rangers

Délka: 73 minut (72:45)

Režie: Bruce Barry, Mert Balta

Scénář: Bruce Barry, Mert Balta, Joseph K. Mitchroney, Steve Boyett

Produkce: Bruce Barry, Fred Hemmer, Mert Balta

Hudba: Bryan Lenox

Společnost: Wacky World Studios

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, slovensky, maďarsky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD9 4:3

Bonus: trailery – Z naší nabídky