Filmag horor – Pohádky na dobrou smrt

Filmag v obálce řady Horor nabídne inovované balení v digipacku s inovovanou cenou 99,- Kč ve středu 9. února 2011 v Kolekci klasických hororů Pohádky na dobrou smrt. Takovéhle příběhy vám babička určitě nevyprávěla. Klasické pohádky v hororovém hávu.

Vraždící Zlatovláska, rozkousaná Karkulka, démonický vlkodlak (ze záhadných důvodů na obalu chybí zmínka o třetím příběhu o nevděčném pomahači čarodějnic).

V této povídkové antologii se klasické pohádky, které znáte ze svého dětství, setkávají s hrůzami dnešní doby. A leckdy to není hezká podívaná. Narazíte na čarodějnice, které pro vydloubnuté oko nechodí daleko, Červenou Karkulku, jejíž babička má opravdu velké zuby nebo na Zlatovlásku s psychokinetickými schopnostmi a zálibou v zabíjení svých nápadníků.

Ti všichni vám přichystají zážitek, na který ještě dlouho nezapomenete. My vás varovali…

 

Dostupný náhled obalu sice uvádí rok výroby 2010, ale mělo by se jednat o kousek poněkud staršího data, který je podle zahraničních zdrojů rámován povídání „strejdy na hlídání dětí", který nabídne synovci vyprávěnky, aby se mohl jít dívat v televizi na jakousi soutěž „Miss mokré tričko" – proto jsou i příběhy o zamilovaném vrahovi čarodějnic, o Karkulce a vlkodlakovi, a o telekinezí obdařené Zlatovlásce a třech „medvědech" prošpikovány sexuálními narážkami. Překvapivě v hodnocení to film nedotáhl ani na 40 procent na imdb.com, zato na csfd.cz přes 60: Vcelku neznámý a poněkud malátný režisér slušným povídkám příliš nepomohl, ale příznivci gore si na svoje zaručeně přijdou.

Zadní strana 

Žánr: Horor / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 1986

Délka: 93 minut

Původní název: Deadtime Stories

Světová premiéra: 11. května 1986 – Francie (Cannes Film Festival)

Režie: Jeffrey Delman

Scénář: Jeffrey Delman, J. Edward Kiernan, Charles F. Shelton

Produkce: Jeffrey Delman, William J. Links, Steven D. Mackler, William Paul

Hudba: Larry Juris

Kamera: Daniel B. Canton

Střih: William Szarka

Kostýmy: Regina Schuster

Společnost: Scary Stuff Productions

Natáčeno: Greenwich, Connecticut, USA

Hrají: Scott Valentine (Peter), Nicole Picard (Rachel – Červená Karkulka), Matt Mitler (Willie – vlkodlak), Cathryn de Prume (Goldi Lox – Zlatovláska), Melissa Leo (Judith ‚MaMa‘ Baerová), Kathy Fleig (Miranda), Phyllis Craig (Hanagohl), Michael Mesmer (strýček Mike), Brian DePersia (malý Brian), Kevin Hannon (Beresford ‚Papa‘ Baer), Timothy Rule (Wilmont ‚Baby‘ Baer), Anne Redfern (Florinda), Casper Roos (vikář), Barbara Seldon (svůdkyně), Leigh Kilton (svůdkyně), Lesley Sank (oživená Magoga), Lisa Cain (živá Magoga), Jeffrey Delman (škrtič), Michael Berlinger (Greg), Fran Lopate (babička), John Bachelder (prodavač v drogerii), Caroline Carrigan (zdravotní sestra), Oded Carmi (pošťák), Heather L. Baley (děvče v obchodě), Thea (pes), Bob Trimboli (poručík Jack B. Nimble), Harvey Pierce (kapitán Jack B. Quick), Beth Felty (reportér), Michele Mars (servírka), Ron Bush (bankovní stráž), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 4:3 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: