Popron – Angelika

V úterý 8. února 2011 se na pultech objevil příspěvek z Popronu, je možno za 199,- Kč zakoupit 2 DVD Angelika – Markýza muzikálového nebe.

Muzikálová událost roku. Příběhy krásné Angeliky, které jsou u nás absolutní diváckou klasikou, ožily na muzikálové scéně!

Celkem 375 minut obsahuje novinková dvojdisková verze muzikálu Angelika na DVD! Kompletní zvukový a obrazový záznam představení muzikálu s Monikou Absolonovou jako Angelikou a Josefem Vojtkem jako Peyracem dává vyniknout nádherným kostýmům, působivé scéně a dokonalému jevištnímu ztvárnění nesmrtelného příběhu markýzy andělů. Všechny písně, všechny herecké výkony hvězd naší hudební scény a další taneční a pohybová čísla na scéně Divadla Broadway v jedinečném hereckém obsazení! Dále DVD přináší interaktivní část, kdy si divák může navolit různé herecké alternace, písně a výstupy v různém hereckém podání a kombinacích. Nechybí ani dokument o přípravách muzikálu, videoklip a další bonusy. 

Více o muzikálu najdete na: http://www.angelika-muzikal.cz/ 

Zadní strana

 

Údaje o DVD:

Rok výroby: 2007

Délka: 375 minut

Zvuk: Dolby Digital DTSD, 5.1, 2.0 česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD6 16:9

Bonus: Výběr interpreta; Další scény a písně; Přídavek; Jak se připravoval muzikál; Co jste nemohli vidět; Videoklip; Fotogalerie; Tvůrci muzikálu; Účinkující muzikálu; A něco navíc