Špidla Data Processing – Dobrodružný Mahjongg – Kapitola 2

Ve čtvrtek 10. února 2011 dorazí na pulty další pravidelná várka zábavy pro celou rodinu, v edici Česko hraje vydává Špidla Data Processing za 49,90 Kč pokračovací titul Dobrodružný Mahjongg – Kapitola 2

Logická PC hra v češtině. Zažijte vzrušující zábavu u oblíbené hry. Čeká na vás nejen oblíbený mahjongg, ale především napínavý příběh. Jděte po stopách dobrodruha Marka Hawka a zažijte nevídané dobrodružství…

 

Mark Hawk byl skvělý muž. Archeolog, znalec bojových umění i mystických nauk. Hledal Velký Artefakt a nalezl jej. V jeho životě nastala velká změna. Možná, že ne k lepšímu… Vydejte se po Markových stopách. Zjistěte, co se stalo. Prožijte napínavý příběh plný záhad a tajemství. Zachraňte Marka před ním samotným!

 

– 99 klasických rozložení

– nekonečný mód

– 5 nádherných sad kamenů

– napínavý příběh

 

Prostřednictvím hraní mahjonggu navštívíte Japonsko, Indii, Čínu … a dokonce také Prahu. Hrát budete podle klasických ověřených pravidel mahjonggu. Při dobré hře však navíc získáte průkopnické vychytávky. Uvidíte volné hrací kameny, dostanete tipy pro snazší hru a dokonce budete moct přesunovat pryč kameny, které vám komplikují hru.

 

Pokud jste fanouškem kvalitních logických her, v tomto případě navíc podpořených i chytlavým a kvalitním příběhem, je tato hra to pravé ořechové právě pro Vás. Pojďte se bavit hned teď!

 

PC hra je vhodná pro děti. Celá hra je v češtině.

 

A jak již bylo řečeno, navazuje na předchozí titul