DVD edice – Chata smrti

Nedávno jsme informovali o plánech DVD edice rozhýbat vody pultového prodeje pomocí nového nosiče. Jeho vydání se sice stále posouvá směrem do budoucnosti, to ale zdaleka neznamená, že by dosavadní trend byl opuštěn. Během března bychom se měli dočkat další várky běžných DVD. Jako první si povězme něco o titulu Chata smrti, zřejmě za nově zavedených 69,- Kč. Existují horší věci, než je smrt. Za uvedenou cenu vyšlo ve čtvrtek 3. března 2011.

Brendan Young a Darryl Jennings jednou na výlet do Lake Arrowhead se skupinou studentů. Tam chtějí na chatě společně oslavit narozeniny přítelkyně jednoho z nich. Jeden po druhém se ale začínají záhadně ztrácet, dokud jim záhadná návštěva nezačne pomáhat rozplétat komplikovanou a hrozivou síť záhad, které se dějí.

Dokáží se z této sítě studenti dostat ve zdraví?

Tradice neporušena, na imdb.com kolem 40 procent, na csfd.cz bez hodnocení: Nic originálního, všechno už bylo jinde, na jedno podívání to ujde, i když se film neustále nemůže rozhodnout, ke kterému žánru vlastně patří.

Zadní strana 

Žánr: Horor / Mysteriozní / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 2007

Délka: 100 minut

Původní název: Somebody Help Me!

Světová premiéra: 13. listopadu 2007 – USA

Režie: Chris Stokes

Scénář: Chris Stokes

Produkce: Ketrina ‚Taz‘ Askew, Juanita Charles, Annette A. Howard, Sherri James, Jerome Jones, Chris Stokes, Juanita Stokes

Hudba: Tony Scott, Ceiri Torjussen

Kamera: Christopher Tufty

Střih: Peter Devaney Flanagan

Kostýmy: Ca-Trece Mas’Sey

Společnost: Basement Films / Christopher Brian Films / Franchise Boys Films / The Ultimate Group Films

Natáčeno: Twin Peaks, Kalifornie, USA

Hrají: Braxton Davis (policista Smith), Donna DuPlantier (zdravotní sestra), Amanda „Lee „ Fetters (Andrea), Alexis Fields (Kimmy), Jessica Friedman (Barbara Hiltonová), Luke Fryden (Ken Thomas), Omarion Grandberry (Darryl Jennings), Marques Houston (Brendan Young), Christopher Jones (Seth), Sonny King (Corbin), Garrison Koch (Mike), Brittany Oaks (Daisy), Stephen Snedden (zástupce Adams), Irene Stokes (prodavačka), Brooklyn Sudano (Serena), Jessica Szohr (Nicole), Todd Thomas (dopravní policista), Jim Wilkey (šerif Bob), John Wilshire (Olsen), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL 16:9

Bonus: